in

Humanitarna fešta u Novigradu – Ispraćaj stare godine GOODBYE 2019.

Novigradski ispraćaj stare godine

„Goodbye 2019“ – najbolji način da ispratite staru godinu!

Zabavni program započinje u podne, programom namijenjenim djeci. Nastavit će se uz DJ-a, a sam ispraćaj stare 2019. godine obilježit će se odbrojavanjem u 17 sati. Fešta se potom nastavlja uz razne bendove. Ispraćaj će i ovoga puta imati i humanitarni karakter.

I ove godine svi ste pozvani na ispraćaj stare godine, 31. prosinca, ispred sportske dvorane u Novigradu, uz program koji kreće u podne! Obilje zabave, glazbe, pića i hrane čekat će vas ispred sportske dvorane, gdje ćete moći zaplesati i zapjevati uz brojne domaće bendove, družiti se s obitelji, prijateljima, sugrađanima i mnoštvom drugih posjetitelja, te po prigodnim cijenama guštati u kuhanom vinu, kobasicama, ombolu, kiselom kupusu, gljivarskom kotliću i maneštri.

Zabavni program započinje u podne, programom namijenjenim djeci. Nastavit će se uz DJ-a Tommy RI, a sam ispraćaj stare 2019. godine obilježit će se odbrojavanjem u 17 sati. Fešta se potom nastavlja uz razne bendove, Pop Gunz, Tri Kralja, Hele&Hutch …

Ispraćaj će i ovoga puta imati i humanitarni karakter, pa će se tako u tu svrhu i ove godine prodavati plave kapice, koje su postale simbol ispraćaja u Novigradu. Prikupljat će se pomoć za sugrađanku Brankicu, koja boluje od mišićne distrofije, a potrebna joj je financijska pomoć za uređenje staze i rampe. Također, dio sredstava ići će za pomoć mladim gimnastičarima iz Novigrada za novu sportsku opremu. I ove godine organizirana je i lutrija, pa u pauzi između dobrog obroka i zabave svakako okušajte i sreću. Moći ćete osvojiti doista sjajne nagrade, ali i na taj način pomoći u prikupljanju sredstava u dobrotovorne svrhe.

Sve novosti pratite na Facebook događaju „Goodbye 2019“, na Facebook stranici Sportske dvorane Novigrad.

Organizatori i pokrovitelji su novigradska sportska dvorana, DVD Neapolis, udruga Zdravi Novigrad, MK Pirates, DND Novigrad-Cittanova, Udruga za stare i mlade Dajla-Novigrad, novigradska podružnica Sindikata umirovljenika Hrvatske, Društvo gljivara Bujštine Boletus, Premium Image, Grad Novigrad-Cittanova, te TZG Novigrada-Cittanova.

KAŠTELIR revitalizirao poljoprivrednu udrugu Vitis – Novi predsjednik Marko Bratović

Adventska bajka na šterni u Vižinadi 23. prosinca – POMORI I TI DJEDU MRAZU!