in

IDA organizira besplatni webinar o digitalnom marketingu za poduzetnike

U unapređenju poslovanja i širenju mreže kupaca značajno može pomoći digitalni marketing. Za sve obrtnike i poduzetnike Istarska razvoja agencija (IDA) organizira besplatan seminar putem online webinara.

Istarska razvojna agencija započela je s provedbom projekta ‘Usluge Poticanja konkurentnoSti MAlog i sRednjeg poduzeTništva – UP SMART’ putem kojeg će se održati i prva radionica na temu Alatima digitalnog marketinga do učinkovite transformacije poslovanja.

  • Cilj radionice je poduzetnicima omogućiti uvid u alate digitalnog marketinga, posebno onima koji žele unaprijediti ili učvrstiti svoju digitalnu strategiju, upoznati nove alate za digitalne kanale te proširiti svoje znanje. Samo ispravno upravljanje digitalnim marketingom povećati će svijest o brandu, kao rezultat povećat će se i prodaja proizvoda/usluga.
  • Radionicu će voditi vlasnik obrta Markething, agencija za promidžbu, Miško Macolić Tomičić, vlasnik Digitalne agencije Markething koji aktivno sudjeluje u promicanju poduzetničke kulture u Istri.
  • Radionica je besplatna i dostupna svim zainteresiranim malim i srednjim poduzetnicima i ostalim polaznicima.
  • Radi projektnih obveza potrebno je prijaviti se na poveznici: http://prijave.ida.hr/hr/events/application/4af584d62e174f0799d62f1ced579531/
  • Prva u nizu radionica održati će se u četvrtak, 21. svibnja, od 10 do 13 sati.
  • Više informacija o projektu i/ili radionicama možete pronaći na poveznici https://ida.hr/hr/, nazvati broj telefona +385 52 381 900 ili poslati e-mail voditeljici projekta jelena.nikolic@ida.hr (Jelena Nikolić).

Grad NOVIGRAD organizira 13. travnja tehnički pregled traktora na tri lokacije

TAR organizira tehnički pregled za traktore na školskom igralištu

IDEMO NA IZBORE: Danas odluka o raspuštanju Sabora

IDEMO NA IZBORE: Danas odluka o raspuštanju Sabora