in

Istarska županija posebnom akcijom otvara TURISTIČKU SEZONU 2020. – 50 atrakcija besplatno ili po povoljnim cijenama

Mramornica/TZ Brtonigla

Potaknuti trenutnom situacijom, uzrokovanom koronavirusom COVID-19, zbog koje je i turizam na trenutak zastao, te su brojni sadržaji, atrakcije i smještajni objekti ostali bez gostiju, Upravni odjel za turizam Istarske županije je odlučio pokrenuti ovu inicijativu za oživljavanje turizma u Istri.

Budući da se svakodnevni život polako vraća u normalu, da su posjetitelji iz drugih dijelova Hrvatske, a i sami Istrijani već počeli obilaziti Istru, te da nam se otvaranjem državne granice vraćaju i strani turisti, vjerujemo kako će ova inicijativa dodatno potaknuti još veći dolazak gostiju i otvaranje turističkih sadržaja diljem naše županije.

Na Internet stranici https://www.istra.hr/hr/turizam2020 prezentirana su preko 50 uključenih sadržaja koji će na raznim lokacijama diljem Istarske županije u subotu i nedjelju, 13. i 14. lipnja, ponuditi svoje usluge besplatno ili po upola nižoj cijeni.

Klikom na bilo koji punkt možete pregledavati ponuđene sadržaje s opisom i cijenama (ako se naplaćuju) i kontaktima za dodatno informiranje i rezerviranje slobodnog termina. Rezervacije se mogu slati e-mailom, telefonski ili osobno kod odabranog ponuditelja turističkih sadržaja.
Osim web stranica, sve se može pronaći i na Facebook i Instagram adresama:

www.facebook.com/visitistria

www.instagram.com/visitistria

Tu će se objavljivati sve najave, obavijesti i druge zanimljivosti vezane za ovu inicijativu, koje možete komentirati i “lajkati”.

Dijelite svoje fotografije i video zapise na našim i vašim društvenim mrežama i označite ih sa: #pokrenimoturizam #izađimovan #ostanimoodgovorni

POREČ: Donacija 300 vizira za sve službe koje pomažu najranjivijim sugrađanima

Europska agencija objavila popis zemalja s najčišćom vodom za kupanje: Hrvatska među najboljima