in

JOB.FAIR: Virtualni sajam poslova Tehničkog fakulteta Rijeka – za studente i poslodavce

Tradicionalno održavanje Sajma poslova – Job.Fair na Tehničkom fakultetu u Rijeci održat će se i ove godine usprkos epidemiji koronavirusa od 2. do 6. studenog na online platformi.

Tehnički fakultet u Rijeci napravio je izniman iskorak u implementaciji digitalnih medija sa svrhom komunikacije sa studentima, potencijalnim studentima i svim zainteresiranim. Na jedinstven i inovativan način, za grad Rijeku i PGŽ, osmišljena je internet komunikacijska platforma koja će biti prezentirana u sklopu JOB.FAIR 2020 a to je VIRTUALNI SAJAM POSLOVA.

S obzirom na okolnosti vezano uz epidemiju Covid 19 i nemogućnosti da se sajam poslova održi u prostorijama Tehničkog fakulteta u Rijeci – krenulo se s idejom i realizacijom specijalne digitalne komunikacijske platforme putem interneta: realiziran je virtualni JOB.FAIR.

Svi zainteresirani mogu posjetiti internet stranicu na kojoj će biti virtualna prezentacija svih tvrtki koje sudjeluju na ovogodišnjem sajmu poslova.

Interaktivna platforma omogućuje ulaz u virtualni sajam u kojem će posjetitelj moći posjetiti virtualni štand određene tvrtke. Na virtualnom štandu mogu dobiti sve relevantne informacije mogućih poslodavaca kao i njihove kontakte. Cilj ovakvog sajma je da studenti dobiju informacije iz prve ruke vezano za mogućnosti zapošljavanja nakon studija.

Ove godine, Job.Fair okupio je veliki broj tvrtki iz Rijeke i okolice koji su prepoznali važnost Tehničkog fakulteta u educiranju kvalitetnih kadrova i koji je kroz godine stvorio vrhunske stručnjake na području tehničkih znanosti – vizionare 21. stoljeća!

Od iznimnog značaja je da Tehnički fakultet Rijeka pridaje veliku pažnju činjenici da omogući svojim studentima mogućnost kontakata s tvrtkama odnosno s tržištem rada nakon završetka studija. Tehnički fakultet sa svojim proaktivnim djelovanjem prema tržištu rada nameće se kao jedna od vodećih obrazovnih institucija u našoj zemlji.

Kao i svake godine, Job.Fair je izvrsna prilika za studente da razmisle o svojoj budućoj karijeri, ali i za poslodavce da već sada u svoje redove regrutiraju sposobne i ambiciozne mlade ljude.

PULA/UMAG: Vlasnici psa kažnjeni – Mješanac ugrizao muškarca, a doga i mješanca i staforda

MAGNETSKA REZONANCA: Revizija “češljala” liste čekanja – U tri bolnice svaki drugi pregled preko reda, u Puli se najduže čeka