in

KAKO PREPOZNATI SVOJ TALENT I POTENCIJALE: Radionica Marinele Dropulić Ružić u Poreču – još se stignete prijaviti

Ne razumijem u čemu sam dobar/a? Ma nemam ja talent? Ništa me ne ispunjava? Nemam cilj? Ne osjećam strast prema ničem? Želim shvatiti što je za mene? Ne znam što želim?

Ako su ovo pitanja koja vas muče, vidimo se na radionici 05.11.2019. od 17 do 20.30 sati u Obrtničkom domu Poreč.

Riječ je o radionici koja vas vodi kroz proces osvještavanja i koja vam daje alate prepoznavanja svog talenta. Namijenjena je pojedincima koji žele:
– napraviti reviziju svojih vještina i iskustava
– definirati svoju strast
– osvijestiti područja svojih talenata & potencijala
– nisu dovoljno sigurni u sebe za napraviti neke promjene
– dobiti smjernice kako graditi svoj „Osobni Kapital“

Cijena: 500 kuna
Prijave su otvorene do 04.11. 2019. na mail: info@meraklis.hr na koji je potrebno poslati potvrdu uplate radionice s naznakom “Radionica Poreč”.
Podaci za uplatu su:
MERAKLIS, obrt za uslužne djelatnosti
Beramska 10a, 52440 Poreč,
OIB: 08497957400
PBZ banka d.d. IBAN: HR31 2340 0091 1605 0922 3
SWIFT CODE: PBZGHR2X
Za sve dodatne informacije, dostupni smo na: 098 973 5 468.

Cijena uključuje:
1. Radionicu (s pićem & grickalicama)
2. Priručnik /Osobni akcijski plan
4. Follow up – nakon 20ak dana (po dogovoru)


Voditeljica edukacije: doc. dr. sc. Marinela Dropulić Ružić, certificirani je Executive Business i Whole Brain coach koja pomaže i pojedincima i organizacijama prepoznati svoje skrivene potencijale, razviti ih u talente i staviti u funkciju osobnog i organizacijskog rasta.

Iskustvo u agenciji za posredovanje pri zapošljavanju, hotelskim poduzećima i ugostiteljstvu u Hrvatskoj i SAD-u te desetogodišnje znanstveno iskustvo u području turizma i upravljanja ljudskim potencijalima stavlja u funkciju procesa razvoja ljudskih potencijala koje provodi kroz svoju konzultantsku firmu Meraklis.

Klijenti njene firme su velike korporacije te srednja i manja poduzeća koja žele napraviti promjene unutar svojih timova te unaprijediti međusobne odnose i radnu učinkovitost. U radu s klijentima fokus je na implementaciji Whole Brain poslovnog modela kojeg primjenjuju uspješne firme kao Coca Cola, IBM, Simens, Johnson & Johnson.
Na individualnoj razini klijenti su joj osobe koje žele ući u proces promjena svojih obrazaca i ponašanja.

Autorica je priručnika “Što ako mladi žele raditi u turizmu?” ali i brojnih znanstvenih i stručnih članaka te je koautorica tri znanstvene knjige. Vanjska je suradnica Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli te kolumnistica portala Hrturizam.hr, te je certificirani i mentor za rad s mladim nezaposlenim osobama.

VIŽINADA: Svijeće i cvijeće za one koji više nisu s nama

Društvo prijatelja Giostre organizira besplatne radionice tradicijskih vještina