in

KREATIVCI IZ VIŽINADE: Otvorenje izložbe i promocija knjige “STUDIO SONDA – O moći kreativnosti“

Muzej suvremene umjetnosti Istre i Studio Sonda organiziraju otvorenje izložbe i promociju knjige „STUDIO SONDA – O moći kreativnosti“.

Izložba će se otvoriti u petak, 20. rujna, u 19 sati Muzeju suvremene umjetnosti Istre u Puli.

Organizatori događaja su Hrvatsko dizajnersko društvo i Muzej suvremene umjetnosti Istre. Kustosi su Ketrin Milićević Mijošek i Marko Golub.

Vodstvo kroz izložbu vodit će Studio Sonda 12. listopada u 12 sati i 26. listopada, također u 12 sati.

Izložba će biti otvorena do 31. listopada svakim danom, osim ponedjeljka: u rujnu od 10 do 21 sat, u listopadu od 10 do 20 sati.

Studio Sonda je nezavisni kreativni studio za dizajn i komunikacije iz Vižinade, čiji su kreativni direktori i suosnivači Porečani Jelena Fiškuš i Sean Poropat.

Radovi Studija Sonde prepoznati su i nagrađeni na brojnim domaćim i inozemnim festivalima prepoznati i nagrađeni. Sonda u posljednjih deset godina osvaja u prosjeku 15 domaćih i međunarodnih nagrada godišnje, a Jelena i Sean sudjelovali su u brojnim žirijima domaćih natječaja i festivala. K tome, Jelena je lani odabrana za prvu ženu predsjednicu žirija na najvećem nacionalnom natjecanju kreativnosti – IdejaX.

Jelena i Sean početkom ove godine pozvani su u članstvo međunarodnog Grand žirija globalno poznatog festivala New York Festivals Advertising Awards 2019.

K tome, projekt Studija Sonde nakon Grand Prixa na natjecanju IdejaX osvojio je ove godine i drugog, brončanog Canneskog lava za Hrvatsku na festivalu Cannes Lions, najvećem svjetskom festivalu kreativnosti u oglašavanju.

USUSRET EU DIREKTIVI O ZABRANI JEDNOKRATNE PLASTIKE: U Bonacima kod Poreča jedini hrvatski pogon za proizvodnju SLAMČICA OD PAPIRA

ZDRAVSTVENI TURIZAM U HRVATSKOJ: U Zagrebu otvoren poslijediplomski studij „Dentalno-medicinski turizam“ koji mogu upisati svi, ne samo stomatolozi