in

Kuća Djeda Mraza u Kašteliru otvara se u srijedu

Kuća Djeda Mraza u Kašteliru otvara se već osmu godinu za redom u srijedu, 5. prosinca, i bit će otvorena do 27. prosinca. I ove godine, organizatori, Kreativne Kaštelirke – Kreke i Općina Kaštelir-Labinci, pripremaju bogat program s radionicama, igraonicama, druženjima s mađioničarem, glazbenim događanjima, predstavama i nizom drugih zanimljivih sadržaja. Kaštelirska Kuća, kada je startala, bila je čak prva u Hrvatskoj, nakon koje su uslijedile brojne druge diljem Istre.

Ovog će se tjedna otvaranje održati u srijedu u 17 sati, nakon čega će djeca postaviti čarape za sv. Nikolu, koje će ovaj bradati djedica napuniti dan kasnije kada im bude došao u posjet. Slijedi druženje s balonima u petak, te ludim frizurama i novim radionicama u subotu, 8. prosinca. Nedjelju popodne označit će druženje s Magic Albinom.

I u iduća dva tjedna u Kući Djeda Mraza programi će se odvijati od četvrtka do nedjelje, uvijek popodne od 16 sati.

Spomenimo da se dolazak Djeda Mraza očekuje 21.prosinca. Na Badnjak i Božić Kuća će biti zatvorena, a onda se ponovno otvara u srijedu, 26. prosinca, s novim kreativnim radionicama. Dječja novogodišnja nagradna igra u planu je 27. prosinca, kada će se službeno zatvoriti ovogodišnji program Kuće Djede Mraza.

Ulaznica po djetetu košta 10 kuna i uključuje čarobni čaj i grickalice ili slatkiše.

Za točan program najbolje je pogledati službenu stranicu na Facebooku: www.facebook.com/KucaDjedaMrazaKastelir.

Poreč: Obilježavanje prve adventske nedjelje danas na Trgu slobode

Poreč: Obilježavanje prve adventske nedjelje danas na Trgu slobode

Poreč opet dobitnik nagrade "Pametni grad"

Poreč opet dobitnik nagrade “Pametni grad”