in

Lionsi pripremaju 1. HUMANITARNI MASKENBAL za kupnju CTG uređaja za Dom zdravlja Poreč

Ilustracija Pixabay

Lions klub Poreč organizira 1. humanitarni maskenbal koji će se održati 22. veljače u 19 sati u Domu obrtnika.

Cijena ulaznice s večerom je 150 kuna, u što je uključena donacija. Time će se prikupljati sredstva za kupnju CTG uređaja za Dom zdravlja Poreč koji se koristi kod pregleda trudnica i bilježi otkucaje srca ploda nerođenog djeteta. Vrijednost uređaja je 50.000 kuna.

Na bal je obavezno doći maskiran na temu bilo kojeg lika iz poznatih velikih filmova. Na maskenbalu će biti izvučeno 10 bogatih lutrija, a nagrada za najbolju masku grupe je pršut i boca vina. Ostale nagrade dijelit će se za najveseliju grupu, te najbolji plesni par koji će se mjeriti u metrima istarskih kobasica.

Za najbolju žensku i mušku masku, te najljepše maske za par će se dodijeliti posebna priznanja. Bit će i žive glazbe uz grupu Malvazija band.

Svrha maskenbala je druženje i zabava ali i da sudionici daju svoj humanitarni doprinos – donaciju kroz sudjelovanje u kupovini ulaznica, tombole ili da uplate donaciju prije ili poslije bala na donacijski račun Lions kluba Poreč: IBAN HR6323800061510001910 (donacija za Maskenbal).

-Pozivamo sve građane Poreča i šire okolice, a naročito gospodarstvenike da uplatom svoje donacije doprinesu kupovini ovog neophodnog uređaja za ginekološku ambulantu u Poreču, a za što, putem ugovora o donaciji, mogu biti oslobođeni dijela poreza u skladu sa zakonom. Lions klub će svakom donatoru uručiti zahvalnicu za njegovo dobro djelo, istaknula je predsjednica ove udruge Anamarija Musiza-Saitz.

Rok za prijavu za sudjelovanje je 20. veljače.

Karte će biti u prodaji od 10. veljače u restoranu Lartigiano.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na e-mail  rmacura@talk21.com ili na telefon +385989779793.

Opatijska ulica zatvorena za sav promet na više mjeseci

Poreč: Fešta za 12. rođendan poludnevnog boravka Doma za starije