in

Ljetni kamp DND-a Poreč – Počele prijave!

Foto DND Poreč 2022.

Društvo “Naša djeca” Poreč i ovog ljeta će omogućiti djeci kvalitetno provođenje slobodnog vrijeme u morskim radostima i druženju s vršnjacima. Plivanje, igre u moru, razne zabavne, edukativne i sportske aktivnosti na plaži i u obližnjim borovim šumicama, sve to pod budnim okom  stručnih voditelja i voditeljica.

Danas, 19. 4. 2023. putem Google obrasca počinju prijave djece za ovogodišnji Dječji ljetni kamp i traju do ponoći nedjelje, 23. 4. a potom će na temelju prijava oformiti skupine djece po dobi i smjenama. U formiranju skupina vodit će se sljedećim kriterijima: prvenstvo imaju djeca od navršenih pet godina do završenog petog razreda, ona s prebivalištem na području Grada Poreča, nastojat će se da svako dijete bude upisano barem u jednu smjenu kako bi svi koji to žele proveli makar 12 dana u kampu.

Nema potrebe žuriti se kod ispunjavanja obrasca, jer vrijeme prijave ne donosi prednost pri upisu. Najkasnije 10. 5. roditelji će elektronskom poštom biti obaviješteni o mogućnostima upisa i plaćanju akontacije.

Sve ostale informacije naći ćete na mrežnoj stranici https://dnd-porec.hr/predupisi-djecji-ljetni-kamp-2023/

Ako imate dodatnih pitanja, javite se mailom na dnd.porec1996@gmail.com ili na 091 11 33334.

Prva smjena počinje u ponedjeljak 26. 6. na dvije lokacije : na Gradskom kupalištu i u igraonici hotela Pinija i traje do 8. 7. Druga smjena je od 10. do 22. srpnja, treća od 24. srpnja do 5. kolovoza, a posljednja od 7. do 19. kolovoza.

Djeca će biti raspoređena u skupine prema dobi: A skupina za vrtićku djecu i djecu koja u rujnu kreću u školu, B skupina za djecu koja su završila prvi i drugi razred osnovne škole i C skupina za djecu od završenog trećeg do završenog petog razreda osnovne škole. 

Broj polaznika u svakoj grupi i smjeni je ograničen, stoga iz DND-a mole da na vrijeme prijavite svoje dijete.

Svaku grupu vodi voditelj ili voditeljica (stručna osoba s iskustvom u radu s djecom) zajedno s asistentom ili asistenticom. Ove godine će u timove biti uključeni i mladi koji žele učiti volontirati u radu s djecom.

Vrijeme održavanja Kampa je svaki dan od 6:45 do 16:00 sati, i praznikom, osim nedjelje.    Za roditelje koji rade do 16:00 sati, osigurano je dežurstvo do 16:15 – 16:30 sati.

Dnevni program zamišljen je tako da se sva djeca okupe do 8:45 sati. Nakon jutarnje prozivke i dogovora o dnevnim aktivnostima, slijede odlazak na plažu gdje organiziraju razne aktivnosti i škola plivanja za neplivače i plivače početnike.

U 12:00 sati organiziran je ručaka nakon ručka, sportske, likovne, plesne, glazbene i druge zabavne aktivnosti i radionice, pa i ponovni odlazak na more, ovisno o programu voditelja i interesu djece.

Ako vremenski uvjeti dozvole, u svakoj smjeni kampa organizira se izlet u Dinopark za djecu vrtićkog uzrasta, te izlet u aquapark Istralandiju za djecu školskog uzrasta.

Predviđen je i ove godine poludnevni izlet brodom i kupanje u Zelenoj laguni za mlađu djecu, te skijanje na vodi na ski liftu u Zelenoj laguni za stariju djecu.

Sve ostale informacije, poput toga što dijete svaki dan treba imati sa sobom, tko su voditelji/voditeljice i asistenti/asistentice grupe, koji su termini planiranih izleta, roditelji će dobiti mailom prije početka smjene.

Ljetni kamp za djecu provodi se uz financijsku podršku Grada Poreča i uz velikodušnu pomoć tvrtke Valamar Riviera d.d.

Zatvoren promet kroz BUJE zbog 3. faze gradnje kružnog toka. Donosimo novu prometnu regulaciju

Rita Gulić - Foto Umjetnička škola Poreč

POREČ: Rita Gulić osvojila 1. nagradu na Međunarodnom natjecanju Sergei Rachmaninoff