in

Ljetni kamp Grada Poreča 2020. – online upisi od 27. svibnja

Upisi u Ljetni kamp Grada Poreča, koji se već dugi niz godina održava na Gradskom kupalištu, bit će otvoreni od 27. svibnja 2020. od 14 sati putem online upisnice.

Upisnica će biti objavljena na službenim stranicama Grada Poreča http://www.porec.hr/

U ponedjeljak 29. lipnja 2020., na Gradskom kupalištu, Grad Poreč-Parenzo započinje s realizacijom svog poznatog ljetnog programa za djecu predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta „Ljetni kamp 2020.“, zahvaljujući kojem su porečki roditelji mirniji na svojim radnim mjestima dok njihova djeca kvalitetno i sigurno provode slobodno vrijeme.  

Kamp će raditi svaki dan osim nedjelje, bez obzira na vremenske prilike, u 4 smjene, svaka u trajanju po 12 dana (prva smjena od 29.6. do 11.7., druga od 13.7. do 25.7. treća 27.7. do 8.8., četvrta od 10.8. do 21.8.). U slučaju kiše, program će se provoditi u Centru za mlade Poreč, u prostoru koji je veličinom i opremom primjeren za ove aktivnosti.

Radno vrijeme Kampa je od 6,45 do 16,15 sati. Djeci će svaki dan biti servirana dva obroka: marenda i ručak, a svako dijete će na početku svake smjene dobiti dvije majice. Djeca će se organizirati u grupe prema dobi i aktivnostima u kojima sudjeluju. Voditelji aktivnosti su stručne osobe sa završenim edukacijama i licencama, a stručno vođene aktivnosti odvijat će se kroz školu plivanja, sportske aktivnosti, kreativne radionice i mnoge druge.  Sve aktivnosti u Kampu moći će se pratiti putem Facebook stranice Kampa, priopćeno je iz Grada Poreča.

HTZ-ova nova promotivna kampanja „The Vacation You Deserve Is Closer Than You Think“

općina vrsar općinska uprava trg degrassi foto tanja kocijančić

VRSAR: Starogradska jezgra zatvorena za sav promet