in

MARČANA: Za stradale od potresa HITNO se prikupljaju kamp kućice, grijalice, cerade, lopate…

Zajedno s Gradskim društvom Crvenog križa Pula, Savjetom mladih i Općinom Marčana DVD Marčana organizira HITNO prikupljanje sljedećih stvari kako bi ih distribuirali direktno na adrese potresom zahvaćenih obitelji.

-Molimo vas da se potrudimo i u ovom kratkom roku pokusamo nabaviti: KAMP KUĆICE, GRIJALICE, PRODUŽNE KABELI, RADNA ODIJELA, RADNE CIPELE, ČEKIĆE, ČAVLE, CERADE, LOPATE, HRANU ZA PSE I MAČKE, KONCENTRAT ZA SVINJE, GRAĐEVINSKI MATERIJAL TE SVE OSTALO ŠTO SMATRATE KORISNIM.

Donacije će se skupljati u sportskoj dvorani u Marčani 4. i 5. siječnja ili se možete javiti na telefon 099 524 1440 da preuzmemo stvari kod vas kući, objavio je Klaudio Knapić, predsjednik DVD-a Marčana. Također, građani mogu nazovite Općinu Marčana na 052 571058 (interno 8), ostaviti adresu i kontakt kako bi komunalno poduzeće Mandalena ili netko od Savjeta mladih preuzeo pomoć i donio je u sportsku dvoranu u Marčanu.

Vatrogascima ukraden skupocjeni gliser, pa preko Facebooka ekspresno pronađen

dom obrtnika poreč

POREŠTINA: Udruženje obrtnika usvojilo program rada – U suradnji s lokalnom zajednicom i dalje će se pomagati obrtnicima