in

MOMJAN: Koncert Still life iz Barcelone kod kaštela – Rezervirajte svoje mjesto

Koncert, četvrtak 19.08.2021. – 20 sati – pored momjanskog kaštela

Still Life iz Barcelone – Ulaz je besplatan.

Raskrižje putova. Niz životnih slučajnosti. Dokaz da je svako biće točno gdje bi trebao biti. Ovo je Still Life, originalni glazbeni projekt Joãoa i Margherite, sa sjedištem u Barceloni.

Naziv ovog projekta potječe od “mrtve prirode” koju koriste u svojoj glazbi: računala, pedale, kabeli, efekti, loop. S tekstovima vezanim za prirodu i primordijalnim emocijama, njihov je cilj podijeliti poruku nade, doslovno sadržana u izrazu “Still Life”: još uvijek postoji život.

Glazbeni projekt Still Life dobitnik je nagrade Andrea Parodi XIII (1. mjesto, nagrada za najbolju glazbu i interpretaciju, Međunarodna nagrada Bianca d’Aponte i Nagradu Mladih), polufinalist na međunarodnom natjecanju u songwritingu u Sjedinjenim Američkim Državama. João bio je finalist u natjecaju Jazz Violina Seifert u Poljskoj (2020.) i dobio je počasnu nominaciju od općinske skupštine u Ponte de Limi u Portugalu.

Sukladno epidemiološkim uvjetima usuglašenim sa Stožerom civilne zaštite Istarske županije u cilju sprječavanja širenja bolesti COVID-19, uzrokovane virusom SARS-CoV-2, eventu može prisustvovati ograničen broj posjetitelja (50 osoba). Obavezna je dezinfekcija ruku i dobrodošlo je održavanje fizičke distance stoga preporučamo raniji dolazak na događanje kako bi izbjegli stvaranje gužve.

Zbog epidemioloških mjera potrebna je rezervacija mjesta: Tel: 052/773 075 ili e-mail: info@uciliste-buje.eu

Organizatori poručuju da sa sobom ponesete jastuk za sjedenje.

Porečanka Nika Fornažar na Europa Cupu u Poljskoj

SV. PETAR U ŠUMI ugostio 55. smotru narodne glazbe i plesa