in

Na kioscima nova BUJŠTINA – Čitajte lokalne teme i pogledajte fotoalbum svih prvašića

Časopis Bujština

Od petka 21. listopada na kioscima i drugim prodajnim mjestima potražite novi, 166. broj Bujštine! I ovoga puta Bujština donosi niz zanimljivih tema, priča i intervjua, a tu su i stalne rubrike s korisnim savjetima i informacijama. 

Časopis Bujština
Časopis Bujština

Na stranicama novog broja potražite i brojne informacije o komunalnim i drugim radovima, investicijama, projektima i aktivnostima gradskih i općinskih uprava na tom području te drugih javnih institucija, ustanova, udruga…

I ovoga puta Bujština je na svojim stranicama dala prostora zanimljivim sugrađanima i sumještanima, ljudima koji su bar na trenutak zaslužili našu pažnju, malo medijskog prostora, riječi podrške i pohvale.

Tu je i opširni intervju s Alenom Klabotom, načelnikom Policijske uprave Istarske, zatim reportaže sa svih značajnijih manifestacija, od novigradske Fešte svetog Pelagija, Umaške noći i Dana rajčica te bujskih Dana grožđa, do grožnjanskog ex tempora, Dana Zigante tarufa u Livadama, oprtaljske Kestenijade i niza drugih.

Poseban prostor posvećen je svim novim prvašićima s Bujštine, koji u novom broju istoimene revije mogu potražiti foto album s njihovim fotografijama na čak dvije stranice.      

Puno je tu još lokalnih tema, reportaža i priča, i zato – potražite i istražite novu Bujštinu!

#čitajlokalno

institut za poljoprivredu i turizam poreč

U Poreču “Maslinarska priča” – Predavanja i radionica kušanja maslinovog ulja

Foto Grad Novigrad

Zdravi Novigrad: Održano predavanje na temu “Svjesno jedenje”