in

Nedostaje vam vaše omiljeno craft piće? Odsad jedinstvene COUNT’S DRINKS napitke možete naručiti preko novog web shopa

Web shop se nalazi na adresi www.countsdrinks.com, pod kategorijom shop, tamo ćete pronaći proizvode s opisima i izraženim cijenama. Možete ih naručiti tako što popunite potrebni obrazac narudžbe, dodate traženi proizvod i količinu u košaricu i naručite. Troškove dostave možete pogledati na našoj web stranici.

Count’s Drinks mala je obiteljska manufaktura za proizvodnju craft pića, smještena u istarskom Kašteliru. Na tržište Hrvatske, Slovenije i cijele regije, prvi smo plasirali proizvode kakvih na ovim prostorima do tada uopće nije bilo u ponudi – Count’s drinks craft tonik i Count’s drinks craft đumbirovo pivo (ginger beer). Cijelu priču smo pokrenuli zbog ljudi koji cijene craft filozofiju, i za sebe odabiru nešto drugačije, posve prirodno i bez ikakvih industrijskih sastojaka.

Count’s Drinks craft tonik osvježavajuće je piće načinjeno od posve prirodnih sastojaka, a mi volimo reći da su to najbolji mjehurići koje ćete ikada probati. Glavni sastojak je kora kininovca, zaslužna za specifičnu gorčinu, i ponosni smo na činjenicu da se naš tonik, zbog vrhunske kvalitete, idealno sljubljuje s najboljim craft ginovima.

Ginger beer bio je za nas poseban izazov, i s njegovom smo proizvodnjom uvelike pomaknuli vlastite granice. Ovo resko i pikantno piće s aromom peruanskog đumbira brzo je osvojilo delikatna nepca ljubitelja craft napitaka, a zbog blagotvornih učinaka đumbira na cijeli organizam, valja naglasiti da je Count’s Drinks Ginger beer osvježenje, užitak i zdravlje u jednoj bočici.

Gineta je još jedan biser iz naše ponude, koja priču vuče iz istarske tradicije, ali je po sastavu i okusu prilagođena današnjem vremenu. Predstavlja istarsku varijaciju tonika, samo da se Gineta bazira na bobicama borovice, pa nije tako gorka kao tonik.

No imamo i jedno iznenađenje – u pripremi je novi proizvod naziva Count’s Drinks Ginger Ale. Zamišljen je kao idealan odabir za sve one koji naprosto obožavaju svježinu i aromu đumbira, a istodobno im je prejaka pikantnost đumbirovog piva. Ginger Ale je, dakle, blaža varijanta u kojoj će mnogi, vjerujemo, otkriti čisti užitak jedne od najpoznatijih aroma na svijetu.

Omiljeno piće dio je stila i osobnosti, baš poput odjeće ili načina života, stoga izbor naših craft bezalkolholnih napitaka brzo pronalazi put do svih onih koji znaju što žele, i koji beskompromisno za sebe odabiru craft i prirodno, a da pritom doživljavaju osjećaj užitka, osvježenja i opuštanja.

Podsjetimo, prepoznatljivi naziv brenda Count’s drinks, ili u prijevodu, grofova pića, dobio je ime po naširoko poznatom izvoru Grofove vode u mjestu Tolmin u slovenskim Alpama. Riječ je o izvoru koji nikad ne presušuje, a voda u njemu se smatra eliksirom mladosti, zdravlja i dugog života. Upravo je ta “grofova voda” u određenom postotku zastupljena u craft proizvodima Count’s drinks, koji su po njoj dobili ime.

PROMO

Vlasnik teretane priveden zbog širenja zarazne bolesti, prenoćit će u pritvoru

KAŠTELIR donio odluku o privremenoj zabrani izvođenja građevinskih radova