in

NIJE ZA MLAĐE OD 15: U Poreč stiže “Moje istrijansko korona vjenčanje”

Nakon 9 godina uspješnog djelovanja na području ponude sadržaja za djecu pulski Teatar Naranča pokrenuo je večernju scenu „Scena 15+“ i to komedijom “Moje istrijansko korona vjenčanje”. Riječ je komediji koja obrađuje izuzetno aktualnu temu neprilika koje donosi trenutna situacija po pitanju organizacije vjenčanja, a radnje cijele predstave odvija se u lokalnoj oštariji „Nemojte ča zamirit“.

Komedija gostuje u Poreču u srijedu, 28. travnja, s početkom u 20 sati, a karte se mogu kupiti preko rezervacijske online platforme Pučkog otvorenog učilišta.

U predstavi oštar Tone ima težak zadatak organizirati vjenčanje svoje kćeri Silvane i budućeg mladoženje, Talijana Luigija koji je zbog lockdowna ostao zatočen u Italiji. Uz niz komičnih situacija i istarske snalažljivosti Silvana neće po peti put morati odgađati vjenčanje te ćemo, barem u ovoj predstavi, dočekati sretan kraj.

Igraju: Majkl Mikolić, Luka Juričić, Katja Rabar, Irin Šime Rabar, Elizabeta Košeto, Lucija Pajca i Matilda Nikić

Autor teksta: Goran Mihovilović

Režija i adaptacija: Majkl Mikolić

Scenografija: Lena Modrušan i Luka Juričić

Kostimi: Valentina Ferlin-Živić

Scenski pokret: Katja Rabar

Šminka: Lena Modrušan

Dizajn rasvjete: Anri Deronjić

Tehničko vodstvo: Ivan Živolić i Anri Deronjić

SANJA ŽUŽIĆ, nova direktorica TZ-a: Dat ću sve od sebe da Tar i Vabriga postanu prepoznatljiva destinacija koju treba posjetiti, osjetiti i doživjeti

Teška nesreća kod Štrike u Umagu – Cesta zatvorena za promet