in

Novi tjedan u CMIK-u: U tjednu Novigradskog proljeća pojačan kino-program za najmlađe

CMIK Novigrad

U tjednu kada se u novigradskoj osnovnoj školi održava Novigradsko proljeće, Škola dječjeg stvaralaštva koja okuplja nadarene mlade kreativce iz cijele Hrvatske, novigradski osnovnoškolci na jednotjednim su ferijama. U CMIK-u su im stoga ovoga tjedna pripremili nešto „pojačani“ kino program, obzirom da se pokazalo kako najmlađa publika najviše uživa upravo u kino-projekcijama i to crtića i njima zanimljivih filmskih hitova.

Otvorenje Novigradskog proljeca dupkom je ispunilo veliku dvoranu CMIK-a
Otvorenje Novigradskog proljeca dupkom je ispunilo veliku dvoranu CMIK-a

U utorak od 18 sati očekuje ih tako igrano-animirani film Lil, Lil, Krokodil, o neobičnom prijateljstvu dječaka i raspjevanog krokodila koji obožava kupke, kavijar i odličnu glazbu! 

U četvrtak od 20 sati vrijeme je za filmsku akciju punu adrenalina koja ostavlja bez daha, uz četvrti nastavak serijala o Johnu Wicku, kojeg je odlično utjelovio jedan od najpopularnijih hollywoodskih glumaca, Keanu Reeves. 

I za kraj tjedna, u subotu od 18 sati, ponovo jedno mališanima drago druženje sa simpatičnim animiranim likom, poznatim stripovskim junakom, psom Marmadukeom, koji na velike ekrane stiže u ovom crtiću pod nazivom Marmaduke: Buntovnik na četiri noge!

Ulaznice za sve kino projekcije mogu se kupiti online na adresi cmik-cmc.mojekarte.hr ili na blagajni CMIK-a sat vremena prije početka projekcije.             

A u petak će CMIK, nakon što je protekle nedjelje ugostio svečano otvorenje, u svom prostoru ugostiti i program zatvaranja već spomenutog Novigradskog proljeća. Od 19:30 posjetitelji će u holu CMIK-a moći razgledati izložbu radova nastalih na kreativnim likovnim radionicama ovogodišnjeg izdanja Škole stvaralaštva, a potom na velikoj pozornici pogledati i poslušati što su mladi kreativci pripremili u radionicama u kojima su glavna izražajna sredstva riječ, zvuk i pokret. Ulaz na ovaj program je slobodan. 

Više informacija o programima CMIK-a možete pronaći na njihovoj Facebook stranici. Programi CMIK-a ostvareni su sredstvima Grada Novigrada-Cittanova.

Gradnja vodovodne mreže - Foto Grad Poreč

U Poreču se u obnovu i modernizaciju vodovodne mreže ulaže oko 1,6 milijuna eura

Plakat - moto klub Gear

TAR: Za vikend utrke u motokrosu i Enduro Cross Country u Mx Parku Palpam