in

NOVIGRAD: U CMIK-u Dnevnik Pauline P. Prava prilika za obiteljski odlazak u kino!

Foto CMIK Novigrad

U četvrtak 13. travnja od 20 sati u novigradskom CMIK-u očekuje vas sportska drama Creed III, treći dio poznate filmske boksačke priče. Redateljski je to prvijenac Michaela B. Jordana koji se vraća kao Adonis Creed u trećem dijelu ove poznate franšize. Nakon uspjeha u svijetu boksa, Adonis Creed napreduje i u karijeri i u obiteljskom životu. Kada se nakon odslužene zatvorske kazne pojavi njegov prijatelj iz djetinjstva, i nekadašnje boksačko čudo, Damian (Jonathan Majors) će zaželjeti priliku u ringu. Kako bi poravnao račune, Adonis mora staviti svoju budućnost na kocku kako bi se borio protiv Damiana – borca koji nema što izgubiti.

U petak, 14. travnja od 19 sati u CMIK stiže hrvatski film za djecu, ali i cijelu obitelj, Dnevnik Pauline P, čija je radnja smještena u stvarni svijet, s pokojim dodirom „čarolije“. Ovo je priča o Paulini P., snažnoj, emotivnoj i duhovitoj protagonistici ovoga filma i svojega života, kroz koju unutar školske godine pratimo njezine avanture u razredu i kod kuće te sve probleme koje ona uspješno savladava. Nakon knjige i kazališne predstave Paulina P. stigla je tako i na filmsko platno, a već u prvih 10-ak dana prikazivanja film je pogledalo preko 30.000 gledatelja i gledateljica u kinima diljem Hrvatske. Svakako preporuka za obiteljski odlazak u kino! 

Podsjećamo da ulaznice za kino projekcije možete kupiti online na adresi cmik-cmc.mojekarte.hr ili na blagajni CMIK-a sat vremena prije početka projekcije.             

Više informacija o programima CMIK-a možete pronaći na njihovoj Facebook stranici. Programi CMIK-a ostvareni su sredstvima Grada Novigrada-Cittanova. 

Foto Tanja Kocijančić

KAŠTELIR-LABINCI: Kreće gradnja kružnog toka na “crnoj” točki. Zatvara se promet za sva vozila

Foto Vinistra/Merlo de Graia

Gotovo Vinistrino ocjenjivanje: Pet šampionskih titula i osam platinastih medalja