in

NOVIGRAD: U ponedjeljak zbog radova za promet se zatvara dio starog grada

Otvoreno gradilište na Mandraču u Novigradu

Od ponedjeljka 28. 3. 2022. do petka 1. 4. 2022. izvodit će se radovi na raskrižju Mlinske ulice i Ulice Mandrač. Prilikom izvođenja radova sav promet će biti djelomično zatvoren, a prometovanje će biti omogućeno preko ulice Prolaz Venecije te u jutarnjim satima preko Mlinske ulice, što će biti regulirano prometnim znakovima.

Dana 30. 3. 2022. (srijeda) u vremenu od 16 do 20 sati za sav promet će biti zatvoreno raskrižje Mlinske ulice i Ulice Mandrač, te će se moći izaći kroz ulicu Prolaz Venecije.
Zatečena vozila na Porporeli i Mandraču izlazak iz grada imaju preko Velike ulice i Ulice Gradskih vrata.

Nadalje, od ponedjeljka 4. 4. 2022. do petka 9. 4. 2022. izvodit će se radovi pripreme i asfaltiranja ulice Prolaz Venecije. Izvoditelj radova će ovisno o dinamici asfaltiranja preusmjeravati promet od raskrižja prema Mlinskoj ulici ili Ulici Mandrač sukladno prometnom elaboratu izrađenom o strane Učka konzalting d.o.o. U vrijeme izvođenja radova bit će djelomično ili u potpunosti onemogućeno prometovanje, što će se regulirati prometnim znakovima. Stoga pozivamo stanovnike navedene ulice da korištenje svojih vozila prilagode i usklade prema dinamici radova asfaltiranja.

Obustava asfaltiranja i propuštanje bit će moguća samo u hitnim slučajevima (hitna pomoć i vatrogasci).

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta, radovi se mogu produžiti izvan najavljenog roka.

Ilustracija Pixabay voda špina

Bez vode 28. ožujka dio Poreča i Vrsara

Vijećnici Funtana u novom sazivu nakon izbora 2021

FUNTANA: Vijećnici će odlučiti koje će se udruge financirati iz proračuna