in

OBAVIJEST: Podjela spremnika za staklo na području Grada Poreča

Foto Usluga Poreč - spremnici za staklo

Od ponedjeljka 16. svibnja započinje podjela spremnika za staklenu ambalažu (kanti) za sva naselja u sklopu Grada Poreča. Preuzimanje spremnika vrši se prema sljedećem planu:

Datum – od 16. do 28.05.2022. od 10 do 17 sati u reciklažnom dvorištu na Košambri (Garbina 10).

Mole se svi korisnici sa područja Grada Poreča da dođu u naznačeno vrijeme u reciklažno dvorište i preuzmu svoje spremnike. Dodjeljuju se spremnici zapremnine 120l i 240l za staklenu ambalažu. Za sve korisnike na istoj kućnoj adresi osiguran je jedan spremnik za staklenu ambalažu, a prilikom preuzimanja spremnika potrebno je potpisati zapisnik o preuzimanju spremnika.

Također, iz tvrtke Usluga Poreč naglašavaju važnost da korisnici preuzmu svoje spremnike za staklenu ambalažu jer se nakon završene podjele neće više dijeliti vrećice za staklenu ambalažu.

Posebno ističu da korisnici koji koriste RFID kartice odnosno podzemne i polupodzemne spremnike za odlaganje otpada NE DOLAZE na preuzimanje spremnika.

Ukoliko netko od korisnika nije u mogućnosti preuzeti spremnik u navedenom periodu, nastavak podijele organizirat će se tijekom listopada, poručuju iz Usluge.

Foto Općina Marčana - novi vrtić

MARČANA: Vrtić Vrtuljak otvorio upise djece u novu pedagošku godinu

Foto Usluga Poreč - spremnici za staklo

FUNTANA-TAR-VRSAR: Donosimo raspored podjele spremnika za staklenu ambalažu