in

Podjela spremnika za selektivni otpad u Baderni i Žbandaju – Donosimo raspored i satnice

Foto Usluga Poreč

PODJELE SPREMNIKA ZA SELEKTIVNI OTPAD MO ŽBANDAJ I BADERNA

Od ponedjeljka, 8. studenog, nastavlja se podjela spremnika po organiziranim punktovima za naselja Grada Poreč, u MO Žbandaj i Baderna.

Preuzimanje spremnika za pojedina naselja obavit će se prema sljedećem planu.

Vrijeme podjele od 9 do 16 sati.

08. – 10. 11. – ŽBANDAJ – poduzetnički inkubator za naselja Žbandaj, Mičetići, Jehnići, Radmani, Kirmenjak, Šušnjići, Šeraje, Ladrovići, Ružići i Matulini.

12. – 13. 11. – BADERNA – polivalentno igralište za naselja Baderna, Katun, Danci, Štifanići, Jakići Gorinji, Rakovci, Jurići, Rupeni, Bratovići, Kuneli, Banki i Bonaci.

Iz Usluge Poreč mole građane da dođu na dogovorenu lokaciju u naznačeno vrijeme i preuzmu svoje spremnike.

Za sve korisnike osiguran je po jedan plavi i žuti spremnik te set vrećica za staklo, a prilikom preuzimanja potrebno je potpisati zapisnik o preuzimanju spremnika.

Budući će se nakon podjele individualnih spremnika za odvojeno sakupljanje otpada, postojeći zeleni otoci postavljeni na javnim površinama ukloniti, izuzetno je bitno da svi korisnici preuzmu svoje spremnike.

Ukoliko netko nije u mogućnosti preuzeti svoje spremnike u naznačenim vremenima, iste spremnike može preuzeti na reciklažnom dvorištu Košambra od ponedjeljka do petka od 09.00 do 16.00h.

Posebno ističu da korisnici koji koriste zajedničke spremnike za miješani komunalni otpad NE TREBAJU doći na preuzimanje spremnika na navedenim lokacijama već će im spremnici biti dostavljeni od strane djelatnika Usluge Poreč i to odmah u sljedećim danima po završetku podjele na organiziranim lokacijama.

Prilikom preuzimanja spremnika korisnicima će se dodijeliti i plan odvoza za selektivni otpad.

Dodjela spremnika obavljat će se uz poštivanje svih epidemioloških mjera te ovim putem mole sve korisnike da ih se pridržavaju.

U slučaju kiše dodjela se odgađa za idući radni dan.

POREČ: Drogiran, bez vozačke i prometne uhvaćen kako vozi moped

ids presica pula paus paliaga glavičić miletić

IDS objavio nova pravila: Svaki njihov član mora objaviti imovinsku karticu