in

Pogledajte koje trgovine u Istri rade u nedjelju 18.2.: Poreč, Višnjan, Pula, Rovinj, Pazin, Cerovlje, Labin…

Foto Hands off my tags! Michael Gaida da Pixabay

Nijedan veliki trgovački lanac kao ni shopping centri u Istri neće raditi ove nedjelje, 18. veljače. Za one koji kupuju nedjeljom ponovno će špežu moći napraviti samo u Studencu koji ove nedjelje ima otvoreno 14 butiga – šest u Puli, dvije u Poreču, dvije u Pazinu, te po jednu u Rovinju (Fažanska ulica 19b), Višnjanu (Trg slobode 1), Labinu (Rudarska 7) i Cerovlju.

Dakle, u Poreču će raditi na adresama Vukovarska 19 (Parens) i M. Vlašića 26, a u Pazinu na trgovima Stareh kostanji i Stari trg 4a.

U Puli Studenac u nedjelju radi na adresama: Starih statuta 9, Paduljski put 41, Zagrebačka ulica 8, Kraška ulica 8, Mate Balota 3 i Tomasinijeva ulica 29. Sve ove trgovine uglavnom rade od 8 do 20 sati, a neke i od 7 sati. Radno vrijeme svih trgovina provjerite na linku https://www.studenac.hr/pretraga-trgovina

Butiga Ultra ima otvorenu poslovnicu 111 na Stoji u Puli, a u Puli će raditi i jedina Konzumova trgovina ove nedjelje u Istri – u Vukovarskoj ulici 19 od 7 do 14 sati.

Spomenimo da će u Poreču u nedjelju raditi pekara na Peškeri, u Teslinoj ulici kod Konzuma, te Altercaffe u Zagrebačkoj ulici gdje se može kupiti i kruh.

poreč knjižnica

Gradska knjižnica Poreč pokrenula klub čitatelja KnjižeRaj

Foto Istarska županija

Istarska županija financira programe INK – Gradskog kazališta Pula