in

Policija od 25. studenog pokreće Dane tehničke ispravnosti vozila

Policija na području Hrvatske pokreće drugi tjedan preventivno – sigurnosne akcije “Dani tehničke ispravnosti vozila 2019“.

Tijekom akcije vozači dragovoljno mogu dovesti svoja vozila u bilo koju stanicu za tehnički pregled vozila gdje će se na vozilu (bilo koje marke i tipa) besplatno pregledati osnovni sklopovi bitni za sigurnost prometa na cestama.

Hrvatski autoklub  i Centar za vozila Hrvatske pod pokroviteljstvom Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa, od 25. do 30. studenog (od ponedjeljka do subote), u svim stanicama za tehnički pregled u Republici Hrvatskoj organiziraju preventivno – sigurnosnu akciju nadzora tehničke ispravnosti vozila pod nazivom ”Dani tehničke ispravnosti vozila 2019.”.

Cilj akcije je povećanje stupnja tehničke ispravnosti vozila i poticanje što većeg broja vozača da vlastito vozilo preventivno podvrgnu kontroli ispravnosti te na taj način otklone mogućnost događanja prometne nesreće uvjetovane tehničkom neispravnošću vozila, a kroz savjetodavnu i tehničku pomoć od strane stručnog osoblja ukazivati će se na značaj uklanjanja neispravnosti na vozilu’, obavijestili su iz policije.

Izvor: Poslovni dnevnik

I Zagreb pomaže mladoj Porečanki: Gabi Novak i Matija Dedić nastupit će za pomoć Antoniji Tamburin

Polovičan uspjeh mlađih porečkih kadetkinja