in

I Zagreb pomaže mladoj Porečanki: Gabi Novak i Matija Dedić nastupit će za pomoć Antoniji Tamburin

Empatija, humanst i pomaganje onima kojima je to najpotrebnije već su niz desetljeća misija Lions kluba Zrinjevac iz Zagreba. Tradicionalni godišnji koncert jedan je od najvažnijih humanitarnih događanja u organizaciji ovog ženskog Lions kluba, a ovogodišnji koncert, 21. po redu, ima posebno plemeniti cilj, piše portal Živim.hr.

Glazbenica Gabi Novak i pijanist Matija Dedić, danas, 23. studenoga, u 20 sati u Preporodnoj dvorani Narodnog doma HAZU nastupit će za teško stradalu mladu djevojku Antoniu Tamburin. Lions klub Zrinjevac najavljuje emotivnu glazbenu večer zajedništva, empatije i međusobnog pomaganja, uz poseban glazbeni repertoar.

Prihod od koncerta i domjenka Lions klub Zrinjevac darovat će za pomoć članici Leo kluba Poreč i Leo Distrikta Hrvatska, sedamnaestogodišnjoj Antoniji Tamburin iz Poreča.

Ova mlada djevojka proteklog je ljeta doživjela tešku prometnu nesreću u kojoj joj je poginuo otac, a i sama je pretrpjela vrlo teške ozljede. Prihod od koncerta namijenjen je za potrebe njenog liječenja, rehabilitacije i nabavke ortopedskih pomagala.

– Dragoj Antoniji želimo za se čim prije, koliko je to moguće, oporavi od traume koju je doživjela te se nadamo da će joj u tome pomoći i naša skromna donacija – istaknula je predsjednica Lionsa Zrinjevac Sanja Jakopčić Car.

Uz organizaciju humanitarnog koncerta, Lions klub Zrinjevac podržao je i već održanu humanitarnu akciju Svjetla dobrote koja se u listopadu u organizaciji Lions kluba Poreč održala za Antoniu.

Tom prilikom darovali su 750 lampiona koji su u prisustvu brojnih Antonijinih sugrađana pušteni u zvjezdano nebo iznad Poreča. Humanitarnom akcijom za pomoć Antoniji tada je prikupljeno 52 tisuće kuna. 


Prvi dan regate CROFISH: Pljusak i slab vjetar omeli jedriličare, Porečanka Nika Fornažar ostvarila dobar rezultat

Policija od 25. studenog pokreće Dane tehničke ispravnosti vozila