in

POREČ: 30. studenog humanitarni bal Lionsa za pomoć Antoniji i brojnim potrebitim udrugama i pojedincima

Detalj s Lions bala 2019.

Tradicionalni humanitarni bal Lions kluba Poreč, 22. po redu, održat će se u subotu, 30. studenog, u hotelu Diamant s početkom u 19.30 sati pod motom “DOBRO JE ČINITI DOBRO” koji se i ove godine održava povodom blagdana gradskog zaštitnika sv. Maura.

Prikupljena sredstva od donacija, bogate lutrije i aukcije slika namijenjena su za Antoniju Tamburin, Udrugu slijepih, zatim Društvu distrofičara, Društvu invalida, Sigurnoj kući, Udruzi udomitelja, Domu za psihički bolesne osobe, URIOS-u Centru za inkluziju, Udruzi dijabetičara i drugim udrugama i mnogobrojnim potrebitim pojedincima.

Također, Lionsi tim sredstvima pomažu mladim talentima za njihovo usavršavanje kroz razne seminare i takmičenja.

Gosti večeri su uvažene osobe iz javnog i političkog života, članovi Lions i Leo klubova Istre, Hrvatske i inozemstva, te njihovi i naši prijatelji.

Program obuhvaća aukcije slika i vina, bogatu lutriju, svečanu večeru i zabavu uz Laguna band. Cijela ulaznice je 250 kuna po osobi.   

-Radujemo se dolasku Lionsa iz drugih gradova kao i odazivu naših prijatelja i sugrađana.

Pozivamo sve ljude dobre volje da doprinosu ovoj humanitarnoj akciji uz ugodno druženje.

Rezervaciju ulaznica za bal možete obaviti kod Mirjane Bjelica na tel.091/4451993 , ili putem e-maila mirjana.bjelica@pu.t-com.hr, objavila je predsjednica porečkih Lionsa Anamarija Muzica Saitz.

POREČ: Nestao dječji park na Gradskom kupalištu!!!! Ali uskoro stiže novi, ljepši i bolji

POREČ: Otvoren Crofish – sajam s 280 poznatih svjetskih brendova u ribarstvu – posjetitelje čeka i bogat popratni program