in

Poreč ima 4 dočeka Nove godine

Sutra je Silvestrovo, koje tradicionalno u cijeloj Istri okuplja veliki broj gostiju željnih dobrih provoda na otvorenom. U Poreču je tijekom blagdanskih dana otvoreno petnaestak hotela, a ostvareno je i povećanje od 15% u dolascima u odnosu na lani. Kako bi najluđa noć u godini prošla u dobrom raspoloženju pobrinuli su se organizatori Adventa Poreč i to s čak četiri dočeka.

Tako će za najmlađe sutra u 11.30 sari na Trgu Matije Gupca biti organiziran doček u podne. Bit će tu animacije i dječje predstave Teatra Naranča, vatrometa, konfeta i glazbe.

U večernjim satima na pozornicu na Trgu slobode će izaći jedna od najvećih regionalnih zvijezda – Zdravko Čolić. Svojim vječnim hitovima kao što je „Ti si mi u krvi“, „Pjevam danju, pjevam noći“, „Pusti, pusti modu“ i druge uvest će Porečane i sve njihove goste u novu 2019. godinu,  tradicionalnom zdravicom u ponoć s gradonačelnikom Poreča Lorisom Peršurićem. Paralelni doček održat će se i na Trgu Matije Gupca, uz DJ Dejvida, za sve one željne nešto drugačijeg provoda, a dobra će se zabava u novogodišnjoj noći nastaviti sve do ranih jutarnjih sati na brojnim lokacijama u gradu.

Na Trgu Matije Gupca 1. siječnja održat će se i repriza dočeka Nove godine uz Night Express, čime će se i službeno zatvoriti novogodišnji vikend u Poreču.

Advent u srcu starogradske jezgre sa svojim programom nastavlja i dalje, uz besplatno klizalište, dječje predstave, koncerte i ponudu sve do 6. siječnja, a klizalište sve do 14. siječnja.

Sv. Lovreč: Izložbom fotografija do sredstava za autobusnu čekaonicu za školarce

Sv. Lovreč: Izložbom fotografija do sredstava za autobusnu čekaonicu za školarce

Nova demografska mjera od 1. siječnja: Neoporeziva naknada za novorođenče 10 tisuća kuna

Nova demografska mjera od 1. siječnja: Neoporeziva naknada za novorođenče 10 tisuća kuna