in

POREČ: Drugo masovno cijepljenje u Žatiki u subotu

Stožer civilne zaštite Istarske županije donio je Odluku o lokacijama cijepljenja za pacijente s obzirom na dostupnost veće količine cjepiva. U Poreču će se cijepljenje obavljati u dvorani Žatika u subotu 17. travnja 2021.  Cijepljenje protiv koronavirusa odvijat će se po listama prioriteta pacijenata.

Svakog pacijenta za cijepljenje naručuje njegov liječnik obiteljske medicine, o čemu biva telefonski obaviješten. 

Mole se svi pacijenti koji su pozvani na cijepljenje 17. travnja 2021. u dvorani Žatika, , da u dvoranu dođu najranije 5 minuta prije termina koji mu je odredio njegov liječnik obiteljske medicine. 

UPUTE ZA NARUČENE OSOBE:

  • Za naručene osobe koje dođu vozilima, parkiralište je osigurano kraj dvorane, ulaz s gornje strane, preko puta groblja, 
  • Na parkiralištu, ispred dvorane, obavljat će se provjera točnosti termina kada je osoba naručena,
  • Na samom ulazu u dvoranu, naručenim osobama se mjeri temperatura, nakon čega se upućuju do administrativnih punktova radi evidentiranja,
  • Evidentirane osobe upućuju se do punkta za cijepljenje,
  •  Nakon cijepljenja osoba će biti upućena u prostor za opservaciju gdje će provesti 15 minuta pod opservacijom. 
  • Mole se sve osobe naručene za cijepljenje da slijede upute liječnika i tehničkog osoblja, radi sprječavanja stvaranja gužvi. Dolaskom u točno zakazanom terminu ili najranije 5 minuta prije, sprječava se okupljanje većeg broja ljudi, mogućnost širenja zaraze i olakšava posao medicinskom osoblju. 

Prvi cjepni punkt u dvorani Žatika odrađen je protekle subote, te će se zbog dobre organizacije nastaviti u dvorani i u narednim terminima o čemu će pacijenti biti pravovremeno obaviješteni od svojih liječnika obiteljske medicine.

Istarska županija dodijelila 315 tisuća kuna manifestacijama i projektima u turizmu

Provjerite jeste li ga kupili: Kaufland povlači proizvod njemačkog proizvođača