in

POREČ: Gradska knjižnica organizira jesensku BOOKTIGU – Festival pročitanih knjiga

Foto Gradska knjižnica Poreč

Sukladno svim preporukama i epidemiološkim mjerama, listopad će Gradska knjižnica Poreč otvoriti jesenskim izdanjem BOOKtige, festivalom pročitanih knjiga koji se već trinaestu godinu održava u srcu porečke povijesne jezgre. Početak je zakazan 1. listopada i trajat će do 3. listopada.

Knjižnica je pripremila bogat program koji će se odvijati u paviljonu u parku Matije Gupca, a spreman je i fond knjiga za BOOKtižin, sajam pročitanih knjiga, koji svake godine okuplja veliki broj namjernih i nenamjernih prolaznika.

I ove godine bit će dragocjena pomoć svakog volontera! Stoga knjižnica poziva sugrađane da im se priključe i svojim doprinosom pripomognu da ovogodišnji festival, i u ovim neizvjesnim vremenima, bude organiziran na najbolji mogući način.

BOOKtiga se ove godine održava od četvrtka 1. listopada do subote 3. listopada. Volontri mogu se javiti za prodaju knjiga na sajmu, od 10 do 20 sati – onoliko vremena koliko netko želi i može. Prijave su na broj telefona 434-196.

-Uvrstimo još jedan festival čitanja, stvaranja i druženja u svoj raspored i veselimo se zajedno još jednoj vašoj i našoj BOOKtigi, poručuju iz knjižnice.

POREČ: Odbojkašice jedine istarske predstavnice u SUPERLIGI - Nova prva ekipa predstavljena javnosti

POREČ: Odbojkašice jedine istarske predstavnice u SUPERLIGI – Nova prva ekipa predstavljena javnosti

PRILIKA ZA IZLET PO ISTRI - Pripremite se za Svjetski dan turizma i brojne popuste

PRILIKA ZA IZLET PO ISTRI – Pripremite se za Svjetski dan turizma i brojne popuste