in

POREČ: Info dan HBOR-a i HAMAG-a u Obrtničkom domu – Prijave obavezne

Foto Udruženje obrtnika Poreč

Udruženje obrtnika Poreč u suradnji s Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak i Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije organizira Info dan u srijedu .Individualni razgovori poduzetnika s voditeljicom Područnog ureda HBOR-a za Istru, gospCinziom Zubin i višom analitičarkom gospođom Milom Ćorić održat će se u prostorijama Udruženja obrtnika Poreč, Obrtnički dom, Partizanska 5a, 2. kat, u srijeda 8. studenog 2023. godine u vremenu od 9 do 12 sati. 

Poseban naglasak je na informiranju o programima iz okvira Nacionalnog programa za oporavak i otpornost te preostalih programa HBOR-a i HAMAG-a.

Svi zainteresirani poduzetnici ili oni koji to planiraju postati mogu se prijaviti za besplatno stručno savjetovanje o mogućnostima kreditiranja, odnosno financiranja investicijskih ulaganja ili drugih aktivnosti putem programa HBOR-a i HAMAG-a na sljedeće kontakte:  052/219-218 ili hbor-pula@hbor.hr – Prijave su obavezne!  

NAPOMENA : besplatno stručno savjetovanje će se održati kroz individualne razgovore, dakle 1 na 1, a ne grupno – iz tog su razloga obavezne prijave radi dogovora pojedinačnog termina.

Foto Juraj Varga za Pixabay - Ilustracija

Istarska županija osigurala 237 tisuća eura za povećanje satnice pomoćnicima u nastavi

Sjedište Općine Kaštelir-Labinci i pošta/Foto Tanja Kocijančić

KAŠTELIR: Počela deratizacija