in

POREČ: Otvoreni upisi u kreativni plesni studio MOT 08

Mislite li da  bi vaše dijete voljelo kreativno i korisno provoditi slobodno vrijeme?  Dođite i postanite dio veseloga tima!

Studio za izvedene umjetnosti “MOT 08” objavljuje UPISE u plesne radionice za djecu od 4 godine do 15 godina: ONLINE putem linka:   http://upisi.mot08.hr/   ili osobno na adresi Karla Huguesa 26/B u Poreču  od 07.09.2020.-11.09.2020. od 16.30-19.00

Upisi su namijenjeni svima koji imaju afinitet za ples bez obzira na razinu znanja. Polaznici se raspoređuju u plesne skupine po dobi i sposobnostima.

Program rada udruge sastoji se od sustavne edukacije prvenstveno na području plesa, kazališta, odnosno na širem području izvedbene umjetnosti. Voditeljice plesnih skupina  koristeći pokret i priču omogućuju djeci zajedničku, kreativnu plesnu igru. Uz zabavu razvijaju koordinaciju, vještine kretanja i imaginaciju. Istraživanjem pokreta, ritma i glazbe stječu kreativno iskustvo – upuštaju se u avanturu u kojoj pretvaraju svoje okruženje u magični prostor, istražuju ga i oblikuju maštom. Razvijaju sklonost plesu i muzikalnost, jačaju tijelo, savladavaju plesne elemente i pokrete važne za učenje koreografija koje prezentiraju na raznim manifestacijama i natjecanjima.

Broj polaznika radionica je brojčano limitiran, u skladu s pedagoškim i epidemiološkim standardima s obzirom na uzrast djece.

 Sve informacije oko upisa i programa mogu se dobiti na brojeve telefona: 091/206 2922 (Silvia) ili 095 8563 570 (Josipa).  

Nacionalni stožer: Imamo 199 novih slučajeva i najviše aktivnih od početka epidemije

FUNTANA ima gotovo 10.000 turista i to unatoč potezima austrijske, talijanske i nizozemske vlade