in

POREČ: Prijavite se na edukaciju „Selekcijski intervju za poduzetnike – kako odabrati dobrog zaposlenika“

BESPLATNA ONLINE EDUKACIJA U SKLOPU GLOBALNOG TJEDNA PODUZETNIŠTVA: „Selekcijski intervju za poduzetnike – kako odabrati dobrog zaposlenika“, 17.11. u 13 sati

Porečki poduzetnički inkubator kao promotor poduzetništva i član Globalne poduzetničke mreže (GEN)  već drugu godinu uključio se u obilježavanje Globalnog tjedna poduzetništva (GEW) u cilju poticanja inovativnosti i kreativnosti kao preduvjeta za razvoj poduzetništva. Poduzetnički inkubator Poreč usmjeren je prvenstveno ka razvoju poticajne poduzetničke klime u gradu Poreču te stvaranje uvjeta za rast i razvoj novoosnovanih poduzeća. Shodno navedenom, u sklopu obilježavanja GEW-a Poduzetnički inkubator Poreč organizira razne aktivnosti u periodu od 16. do 22. studenog 2020. godine.

U utorak 17. studenog s početkom u 13,00 sati održati će se besplatna online edukativna aktivnost „Selekcijski intervju za poduzetnike – kako odabrati dobrog zaposlenika“ koju će voditi Ekaterina Smoković, vlasnica tvrtke Resurs, Centar za razvoj ljudskih potencijala.

Cilj edukacije je upoznavanje s alatima koji mogu procijeniti kandidata, stvoriti profil idealnog kandidata za određeno radno mjesto, ispravno postavljanje pitanja za intervju te spoznaja razlike između „dobrog“ i „lošeg“ kandidata.

Koliko često Vam se dogodilo da ne znate koga odabrati? Tko je od kandidata bolji? Zašto? Hoće li se zadržati u firmi ili će brzo otići? Kako postići da „prava osoba bude na pravom radnom mjestu“?

Na navedena i mnoga druga pitanja odgovore i savjete dat će Ekaterina Smoković, univ. spec. oec. Ekaterina ima četrnaestogodišnje iskustvo u području upravljanja ljudskim resursima. Radila je u stranim korporacijama, međunarodnim te hrvatskim  firmama, a trenutno i sama poduzetnica, vlasnica tvrtke „Resurs“ gdje kroz edukacije i savjetovanja za poduzetnike u vezi zapošljavanja hrvatske i strane radne snage, karijernog savjetovanja, provođenjem selekcijskog postupka u ime klijenta doprinosi razvoju ljudskih potencijala u Hrvatskoj. Njen moto glasi: „Sustavni pristup. Individualni rad“.

Edukacija je besplatna, a zbog ograničenog broja sudionika potrebno je izvršiti prijavu putem sljedeće poveznice Selekcijski intervju za poduzetnike do utorka 17. studenog do 11,00 sati. Svi prijavljeni naknadno će dobiti poveznicu za priključivanje online edukaciji.

Više informacija o globalnim događanjima na sljedećoj poveznici: https://www.genglobal.org/gew

POREČ/VIŽINADA: Gabriel Romeo Cvitko na Županijskom prvenstvu u plivanju

POBJEDA: Porečki boćari na vrhu ljestvice 1. HBL