in

POREČ: Sve informacije u UPISIMA u ljetni kamp Društva Naša djeca

Zabavna ljetna baza 2020.

U ponedjeljak 24. svibnja 2021. u 8 sati otvaraju se online upisi u ljetni kamp za djecu Društva Naša djeca Poreč. Ljetni kamp se ove godine provodi na dvije lokacije: na gradskom kupalištu i na plaži Pical, odnosno u dječjoj igraonici hotela Valamar Pinia, a sve u organizaciji DND-a i Grada Poreča.

S obzirom da je broj polaznika u svakoj grupi ograničen, te da za pojedine smjene postoji izuzetno veliki interes, iz DND-a mole da unaprijed pročitate sve informacije o ljetnom kampu dostupne na https://dnd-porec.hr/ljetni-kamp-za-djecu-2021/

Ljetni kamp namijenjen je djeci od 5 do 15 godina. Djeca su raspoređena u grupe, ovisno o uzrastu. U svakoj smjeni planirane su 3 grupe djece:

  • grupa A – za vrtićku djecu i djecu koja u rujnu kreću u školu
  • grupa B – za djecu koja su završila 1. i 2. razred
  • grupa C – za djecu od završenog 3. – 8. razreda

Svaku grupu vodi 1 voditelj ili voditeljica (stručna osoba s iskustvom u radu s djecom) te 1 asistent ili asistentica (student/studentica).

Termini odvijanja ljetnog kampa 2021.

  1. Smjena: 28.06. – 10.07.
  2. Smjena: 12.07. – 24.07.
  3. Smjena: 26.07. – 07.08.
  4. Smjena: 09.08. – 21.08

Upisi

Upisi za djecu s područja Grada Poreča – Parenzo odvijati će se u razdoblju od 24. – 28.05.2021., a nakon tog datuma i ovisno o kapacitetima, upisi će biti otvoreni za djecu ostalih općina, gradova, država. Upisi u ljetni kamp odvijati će se ONLINE, kao i prethodnih godina, a Link za prijavu biti će aktivan na ovoj stranici u ponedjeljak 24.05.2021. od 8:00 sati.

Prilikom upisa, roditelji će najprije trebati odabrati željenu lokaciju (gradsko kupalište ili Pical), potom smjenu i grupu, a onda upisivati tražene podatke (ime i prezime djeteta, adresu, datum rođenja, OIB i sl.). Na kraju će se pojaviti poruka „Uspješno ste prijavili dijete za željenu smjenu. Za konačan upis djeteta u ljetni kamp potrebno je izvršiti uplatu akontacije u iznosu od 400,00 kuna (po smjeni) u roku od dva dana.“

Nakon uspješnog ispunjavanja online upisnice potrebno je, dakle, izvršiti uplatu akontacije u iznosu od 400,00 kn za svaku upisanu smjenu, dok je ostatak do punog iznosa potrebno uplatiti najkasnije do 10 dana prije početka smjene.

Potvrdu o uplaćenoj akontaciji nije potrebno dostavljati. U trenutku kada evidentiramo uplatu ili uočimo da je prošao rok za uplatu akontacije, roditelje ćemo obavijestiti mailom ili telefonom.

Ukoliko u odabranoj smjeni više nema slobodnih mjesta, pojaviti će se poruka „Sva su mjesta popunjena. Ukoliko Vam odgovara, pokušajte s nekom drugom smjenom ili nas kontaktirajte na  dnd.porec1996@gmail.com.“

U tom slučaju, a budući da su prošle godine telefonske linije bile skroz zauzete pa mnogi nisu imali priliku dobiti tražene informacije, molimo roditelje da sve upite zaista šalju mailom.

POREČ: Sonja Rajko jedina istarska predstavnica na državnom natjecanju iz hrvatskog jezika

policija traka mjesto nesreće

Eksplozija bojlera u Vodnjanu oštetila dvije kuće