in

POREČ: Umjesto “Operacije Pašareta” u kazalištu “Furbaćona”, komedija o ljubavi i žudnji

U četvrtak, 11. ožujka u 20 sati u porečkom kazalištu stiže “Furbaćona 2” u izvedbi Istarskog narodnog kazališta – Gradskog kazališta Pula. Furbaćona, ili ki će ga kemu prvi fikati, nastala je prema djelu Mušica Angela Beolca Ruzzantea, komediji o ljubavi, putenosti i žudnji. Na sočnom istarskom dijalektu likovi Žvane, Marjuča, Marinajo (Trieštin) i Pepić, vođeni svojim željama i nagonima, igraju ljubavnu igru u kojoj netko dobije, a netko – izgubi.

Autor je Branko Lučić, redatelj Jasminko Balenović a uloge tumače Luka Mihovilović, Lara Živolić, Rade Radolović i Valter Roša.

Predstava “Furbaćona 2” igra umjesto planirane predstave “Operacija Pašareta”, također u izvedbi INK-a, koja je otkazana zbog samoizolacije glumca.

Ukoliko ste već kupili ulaznice za Operaciju Pašareta, one automatski vrijede za predstavu Furbaćona 2. Ako pak želite povrat novca, iz Pučkog otvorenog učilišta Poreč mole da ih obavijestite kako bi se na vrijeme oslobodila mjesta za ostale.

Pri otkazivanju kupnje ulaznica novac se vraća natrag na račun ako ste platili internetskom kupnjom. Ako ste ulaznice kupili na blagajni, na istom ćete mjestu dobiti svoj novac natrag, uz predočenje kupljenih ulaznica.

RADNO VRIJEME BLAGAJNE:
ponedjeljak – srijeda 10.00 – 12.00;

četvrtak (na dan predstave) od 18.00.

PAZIN: U Kaštelu otvaranje izložbe „Fragmenti obiteljskog gospodarstva Istre“

TAR: Vijećnici u utorak odlučuju o ukidanju zamjenika načelnika i prodaji nekretnina