in

Poreč: Zadnji ovogodišnji Slatki štand za pomoć nezbrinutim životinjama

Porečka udruga za zaštitu životinja SOS Šape u subotu, 22. prosinca, održava posljednji ovogodišnji Slatki štand za naše šapice. U subotu volontere i članove Udruge SOS Šape građani mogu pronaći od 10 do 18 sati na Trgu slobode.

Članovi udruge i ovog su puta pripremili sve za vrijeme darivanja – prigodne poklone za najmlađe, igračke, knjige za male pričalice, prigodne kolače, aranžmane za one koje na žalost više nisu s nama, nakit te poslastice i opremu za kućne ljubimce. Ovoga puta naglasak će biti na slatke kolače koje pripremaju volonterke, od domaćih sastojaka, kao što bi pripremale za svoje obitelji. Tako da svi oni koji nemaju vremena za pečenje blagdanskih kolača, mogu donirati sredstva i osigurati sve za adventski stol.

„Vrijeme je darivanja – darujte sa srcem, osigurajte prekrasne poklone za vaše voljene, a ujedno pomognite šapicama kojima je to najpotrebnije“, poručuju iz porečke Udruge.

Na štandu će se građani moći učlaniti u udrugu, postati volonterima, ali i dobiti informacije što učiniti ako pronađu napuštenu životinju.

Pozivaju se svi koji žele i mogu da dođu podržati rad ove udruge, da doniraju za nezbrinute životinje kako bi im se osigurala hrana i veterinarski troškovi. Kontaktirati udrugu do tada može se na Facebook stranici: https://www.facebook.com/sossape/, a donirati na PBZ IBAN broj HR79 2340 0091 1109 1187 1.

Ovo je službeno: Barilla u Hrvatskoj prodaje lošiju tjesteninu nego u Italiji

Ovo je službeno: Barilla u Hrvatskoj prodaje lošiju tjesteninu nego u Italiji

Božićna događanja u Općini Kaštelir-Labinci – poklon paketi za najmlađe i tradicionalni koncert

Božićna događanja u Općini Kaštelir-Labinci – poklon paketi za najmlađe i tradicionalni koncert