in

Porečki Lionsi organiziraju donacijsku akciju za pomoć NEZBRINUTIM ŽIVOTINJAMA u azilu HappyEnd – bit će to večer poezije, plesa i cabareta

Lions klub Poreč organizira donatorsku akciju za  sve ljubitelje domaćih životinja koja će se održati u subotu, 28. rujna s početkom u 17.30 sati u Zajednici Talijana u Poreču, odnosno popularnom Corcolu.

Bit će to večer magije, cabareta, poezije, plesa i muziku, a namjera je skupiti sredstva za pomoć udruzi HappyEnd  –  Azilu za pse i mačke u Pazinu.

Nastupaju sljedeći izvođači mađioničar Dario, kabaretist Davidina iz Trsta, Duo Anita i Dante Marušić iz Buja, tenor Kristian Marušić iz Grožnjana, pjesnik Valter Turčinović iz Buja, violončelistica Hana Gubić iz Poreča, prof. klavira Suzana Uršić, plesna skupina flamenca ASD Ventaglio iz Trsta s koreografkinjom Hanom Rivano, „Wild Country Dancers“ iz bujske udruge „LIV“ i Ele Dance Trst, šou Bojana i Pas Frida, a predstavit će se i Istra  Dog  Land – Hotel za Pse 

Svi izvođači nastupaju besplatno i doniraju svoj nastup i trud za prikupljanje pomoći u hrani, lijekovima i novcu za udrugu HappyEnd Pazin koja brine o stotinjak pasa i mačaka u svom azilu koji očekuju udomitelje.

Lionsi mole sve koji su u mogućnosti da umjesto ulaznice prilože svoju donaciju.

Mole i potvrdu za dolazak na broj 099 423 6370.

Sve donacije će biti uručene  4. listopada, na Dan zaštite životinja i  Dan sv. Franje Asiškog, koji se smatra zaštitnikom okoliša i životinja,  poznat po vegetarijanstvu i privrženosti svim živim bićima kada će se Azil i posvetiti.

DIVNA RADOLA nova predsjednica Društva Naša djeca Poreč

POREČ: Valamar priprema najveću hrvatsku turističku investiciju – OBNOVU HOTELA PICAL “tešku” 790 milijuna kuna