in

DIVNA RADOLA nova predsjednica Društva Naša djeca Poreč

Sinoć, 23. rujna, članovi i članice Društva Naša djeca Poreč izabrali su jednoglasno novo vodstvo udruge – za predsjednicu Divnu Radolu, a za članice Upravnog odbora dosadašnje Sonju Kotur Lovreković, Vesnu Milanović i Vivianu Salvaro, te nove Sunčicu Damjanović, Sandru Zuianni Močibob, Irides Zović i Anu Vinkerlić Dujmović.

-Više od 30 godina sam članica DND-a i to je jedina udruga u koju sam učlanjena – bila sam u DND još u onom starom sastavu, pa ponovno kada smo osnivali današnji. Kada su me pitale bih li se primila dužnosti predsjednice, morala sam razmisliti koliko ću nesavršena biti zbog svojih profesionalnih obaveza. Danas sam se pitala zašto sam pristala i mogu otvoreno reći da je to iz dubokog poštovanja prema djece i svima vama koji ste okupljeni u DND-u Poreč da bismo radili za dobrobit djece, rekla je Divna Radola

Ružica Močibob podijelila je svoje veselje što je Divna predsjednica i prisjetila se kako su zajedno sa Snježanom i Zlaticom 1996. godine prale prozore u brižnom prostoru koji su dobile za rad i koji je dans neprepoznatljiv.
„Divna, Suzi i ja bile smo još u onom nekadašnjem DND-u i stvarno mislim da je red da netko mlađi upravlja udrugom, a ja ću uvijek biti tu kad bude trebalo uskočiti. Sve ove godine me rad u DND-u ispunjavao posebnim zadovoljstvom i drago mi je vidjeti mlade koji će nastaviti ulagati u djecu jer je to najisplativije ulaganje”, rekla je Zlata Katana Martić.
A Snježana Lehman i Sonja Kotur Lovreković – one su s ekipom prošle sve lijepe i sve turbulentne trenutke razvoja DND-a: Snježana kao volonterska predsjednica, volonterska tajnica, profesionalna tzajnica, a Sonja kao predsjednica volonterka u nizu uzastupnih mandata.

Naravno da je sam čin završetka jedne obaveze na kraju bio izrazito emotivan, premda Sonja ostaje u Upravnom odboru, a Snježana volonterski vodi dva programa DND-a, priopćeno je iz ove udruge.

FUNTANA: 24. rujna večer arija i evergreena uz sopranisticu Klasju Modrušan

Porečki Lionsi organiziraju donacijsku akciju za pomoć NEZBRINUTIM ŽIVOTINJAMA u azilu HappyEnd – bit će to večer poezije, plesa i cabareta