in

POREČKO LJETO: U nedjelju predstava „Little Red Riding Hood“, slijede „Magic is in the Air“ i sajam domaćih proizvoda

Little Red Ridding Hood - Foto TZ Poreč

U sklopu Porečkog ljeta, subotu 15.7. uljepšat će od 10.00 sati uvijek dobro raspoloženi Baredinosauri, koji će svevremenskim hitovima ispuniti Trg slobode.

Za one najmlađe, u nedjelju, 16.7. u 9.15 na Trgu Matije Gupca održat će se dječja predstava „Little Red Riding Hood“. Svi smo čitali priču o Crvenkapici, ali ovo je ipak nešto malo drugačija priča o Crvenkapici. Mogu li se na kraju Crvenkapica i Vuk slagati i postati prijatelji? U našoj priči i to je moguće uz još puno nevjerojatnih stvari, bića i pojava.  

Slijedeći tjedan, u ponedjeljak, 17.7. s početkom u 21.00 sat, u Parku Olge Ban posjetitelji će moći ponovno uživati u impresivnim gimnastičko-akrobatskim vještinama u zraku uz mnogobrojne dodatne scenske svjetlosne efekte, čarobnu glazbu te atraktivne kostime programa „Magic is in the Air“.

U četvrtak, na Trgu slobode od 9 do 21 sat, u organizaciji “Domaće web tržnice” održati će se tradicionalna Smotri istarskih autohtonih proizvoda na kojoj  ćesvoje proizvode izložiti će 15-ak štandova koji će nuditi tipične Istarske proizvode – med i pčelinji proizvodi, maslinovo ulje, povrće, proizvodi od konoplje, proizvodi od lavande, prirodna kozmetika, suhomesnati proizvodi, različite vrste brašna, proizvodi od goji bobica, vino, rakije, voćne prerađevine.

Svi programi su objavljeni u kalendaru događanja na stranicama Turističke zajednice grada Poreča www.myporec.com, na Facebook stranici https://www.facebook.com/PorecIstria kao i na aplikaciji Moove, a dodatno TZG Poreč štampa i mjesečnu tiskanu verziju koja se može podignuti u Informativnom centru Turističke zajednice grada Poreča, objavio je TZ Poreč.

Atelier Agata Novigrad ima ljetnu izložbu na novoj adresi. U planu brojne radionice

školski pribor bilježnice Foto Dmitriy da Pixabay - Ilustracija olovke bilježnic e knjige školski pribor škola

TAR: Općina sufinancira školski pribor osnovcima. Donosimo detalje