in

TAR: Općina sufinancira školski pribor osnovcima. Donosimo detalje

Foto Dmitriy da Pixabay - Ilustracija

Općina će roditeljima refundirati troškove, zato je važno zadržati sve račune

Općina Tar-Vabriga donijela je i ove godine odluku o sufinanciranju troškova nabave školskog pribora za učenike osnovnih škola s prebivalištem na području njihove općine za školsku 2023./2024. godinu

Pod školskim priborom podrazumijevaju se radne bilježnice, zbirke zadataka, udžbenici izbornih predmeta, kutije za tehnički, likovna mapa, atlasi, bilježnice za pisanje, školske torbe, pernice, pribor za pisanje, likovni pribor, geometrijski pribor, kalkulatori, omoti, oprema za tjelesni odgoj i obuća.

Uvjeti za ostvarivanje prava su prebivalište na području Općine (obvezno za učenika i roditelje/skrbnike), pohađanje osnovne škole, nepostojanje dugovanja (roditelja/skrbnika) prema Općini na dan podnošenja zahtjeva od strane roditelja/skrbnika, potvrda da se po službenoj dužnosti pribavlja iz službenih evidencija koje se vode pri Općini i originalni račun za nabavu školskog pribora.

Troškovi će se refundirati do iznosa od 26,54 eura za učenike razredne nastave (1.-4. razred), odnosno do 45,45 eura za učenike predmetne nastave (5.-8. razred).

Zahtjevi se podnose od 1. do 30. rujna 2023. godine, a sredstva će biti isplaćena u roku od 15 dana od dana zaprimanja urednog zahtjeva na tekući račun roditelja/skrbnika.

Little Red Ridding Hood

POREČKO LJETO: U nedjelju predstava „Little Red Riding Hood“, slijede „Magic is in the Air“ i sajam domaćih proizvoda

NE OBJAVLJUJ

UMAG: Podravka gasi tvornicu za preradu pomidora i seli van Istre