in

Prvi put u povijesti kreće Digitalni kup s bogatim nagradama za najbolje virtualne vozače

Natjecateljska sezona tradicionalnih utrka je završila, a nakon dugog iščekivanja kreće prvi u povijesti službeni Digitalni kup Hrvatske u igri Gran Turismo Sport. Radi se o natjecanju kroz koje ćemo dobiti najbržeg odnosno najkompletnijeg virtualnog vozača Hrvatske u Gran Turismo Sport simulaciji. Za 7 najboljih vozača su osigurane vrijedne nagrade. Najbolji vozač imat će priliku kroz kvalifikacijski turnir s pobjednikom sezone 2021. postati reprezentativac Hrvatske na FIA svjetskim motorsport igrama u Francuskoj u listopadu 2021. Igre se odvijaju na legendarnoj stazi Paul Ricard kraj Marseja! Uz to, dobit će na korištenje pravi trkaći Renault Twingo s gumama i prijevozom za cijelu sezonu 2021. za utrke Prvenstva Hrvatske na kružnim utrkama koje se sljedeće sezone voze na red Bull Ringu, Hungaroringu, Slovakia Ringu, Automotodromu Brno i Automotodromu Grobnik!

Vozači se za natjecanje mogu prijaviti putem linka www.haks.hr/digital/ , a voziti mogu svi koji su navršili 10 godina te imaju e-licencu Hrvatskog auto i karting saveza. Licencu je moguće osigurati online po cijeni od 100 kuna na linku www.haks.hr/e-licence/ ! Prijave traju do 20.12.2020. u 23:59 sati.

Kvalifikacije će se održati putem time trial opcije u “Circuit Experience”. Staza će biti naknadno objavljena. Pobjednik natjecanja bit će i službeno prvak – svoju nagradu dobit će na završnoj Noći prvaka Hrvatskog auto i karting saveza! Natjecanje se održava pod promotorstvom Kreator TV-a te u partnerstvu s najvećom Gran Turismo zajednicom u Hrvatskoj GTHR. Također, finale će se prenositi uživo putem televizijskih kanala Kreator TV-a te ostalih partnera, priopćeno je iz Hrvatskog auto i karting saveza

TAR: Mališani nacrtali božićne čestitke za noniće u domovima

Stožer: 4.135 novih slučajeva na 11.114 testiranih, umrlo 78 osoba