in

Romantika, ljubav i vino u KAŠTELIRU 6. srpnja – Evergreeni i lake note uz Bruna Krajcara i sestre Husar

Lanjski Romance & wine u parku u centru Kaštelira

Prve subote u srpnju nastavlja se uspješna glazbena priča koja je počela prošlog ljeta – koncert Romance & wine u Kašteliru, koji će se održati u parku iza crkve u centru mjesta. Za ležernu i romantičnu atmosferu pobrinut će se vrsni glazbenici – Bruno Krajcar koji nastupa drugu godinu za redom, te prvi put sestre Ivan i Marija Husar. Koncert počinje u 21 sat.

Za ovu pravu romantičnu poslasticu pobrinula se mjesna Turistička zajednica, koja najavljuje i lokalne vinare koji će skladno nadopuniti lijepi večeri u parku.

Poznati istarski kantautor Bruno Krajcar ne krije oduševljenje ovim projektom.

-Veliko mi je zadovoljstvo nakon prošlogodišnjeg uspješnog koncerta s Vannom nastaviti i ove godine priču Romance & wine s dvije sestre, meni posebno drage kolegice, Marijom i Ivanom. Kako i sam naziv koncerta nalaže program će i ove godine biti obilježen ljubavnim pjesmama, što autorskim, što iz riznice poznatih evegreena uz neizbježni klavir te ovoga puta i posebnog gosta, dragog mi kolege, riječkog jazz saksofonist Denisa Razumovića Razza, napominje Krajcar. 

Dugoročna  i kvalitetna suradnja s TZ-om rezultirati će još jednim uspješnim projektom koji slavi ljubav.

-Zahvaljujem se ovom prilikom voditeljici TZ-a Romini Sinosich, koja je osmislila i pokrenula manifestaciju te načelniku Eniju Jugovcu na potpori. Centralni prostor u parku pokazao se kao iznimno sugestivan ambijent za održavanje kulturnih događaja, kaže Krajcar.

Voditeljica TZ-a dr.sc. Sinosich napominje kako je koncert takvog tipa idealna prilika za opuštanje i neopterećeno uživanje u ljetnoj večeri, uz degustaciju vrhunske lokalne kapljice.

Suradnja s istarskim kantautorom već je tradicionalna, kaže nam ona. 

-Kao i u privatnom životu, najbolji susreti događaju se sasvim slučajno, tako je i naša sinergija slučajno startala sad već pred 10 godina i dovela do izrazito kvalitetne, dugoročne suradnje i niza zajedničkih uspješnih projekata. Na krilima prošlogodišnjeg uspjeha, drugo izdanje Romance & wine-a ove subote donosi drugačiju priču, spaja ležernost i romantiku, uz renomirane izvođače i najbolja lokalna vina. Rekla bih da je takav koncert hrana za dušu i jako mi je drago da su vrhunski glazbenici prepoznali mali Kaštelir kao šarmantnu, ljetnu kulisu, napominje Sinosich. 

POREČ: Zbog festivala RISE UP lokali mogu raditi do jutra

VOZI SE PREBRZO I NEPAŽLJIVO: Na području Flenga i Buića 2 nesreće i 3 ozlijeđena