in

Roomors, Febra, Gordan Gregurović&Band i dječje predstave za kraj trećeg porečkog Adventa

Bogati program trećeg porečkog Adventa bliži se kraju. Ostala su još tri koncerta, tri glazbene poslastice kojima će se zaključiti glazbena ponuda ove iznimno posjećene manifestacije koja je u Poreč dovela na tisuće gostiju u posljednjih mjesec dana. A neće manjkati ni dječjih predstava.

Večeras u 18 sati održat će se dječja predstava „Zimski poljubac i Petru Panu, Zvončici, Wendi i kapetanu Kuki“ u izvedbi udruge Birikina. Onda u 20 sati slijedi koncert benda The Roomors.

U subotu, 5. siječnja, na Adventu gostuje još jedna dječja predstava s početkom u 18 sati: La Befana vien di notte con le scarpe tutte rotte, a u 20 sati počinje koncert grupe Febra.

Čast da zatvore program Adventa na Trgu Matije Gupca imat će u nedjelju, 6. siječnja, s početkom u 18 sati Gordan Gregurović Gogo&Band.

Budući da školski praznici traju do 13. siječnja, do tada će na Trgu Matije Gupca biti otvoreno klizalište, koje nudi besplatan najam opreme i besplatno klizanje za sve. Radno vrijeme je od 10 do 22 sata. Tu je i Kuća Djeda Mraza, kao i bogata ugostiteljska ponuda na adventskim kućicama.

drago orlić foto tanja kocijančić

Istarski kalendar „Jurina i Franina 2019.“ pokrenut je prije 96 godina – najnoviji broj upravo izašao iz tiska

Istramet: Polarne hladnoće nema ni na vidiku