in

Silvestrovo: Crvena jabuka u Puli, Lidija Bačić u Umagu i Zdravko Čolić u Poreču

Zdravko Čolić u Poreču, Crvena jabuka u Puli, Lidija Bačić u Umagu, a Prljavo kazalište u Rovinju. Istrani i njihovi gosti doista mogu birati između najpoznatijih estradnih glazbenih zvijezda s ovih prostora odluče li Novu godinu dočekati na otvorenom.

Svi će se ovi nastupi održati na otvorenim prostorima, na glavnim trgovima gradova i bit će, kao i svake godine, besplatni.

Čolić je zvijezda u cijeloj regiji, a nastupit će na porečkom Trgu slobode. Budući da se očekuje dolazak jako velikog broja ljudi u centar Poreča, zadnjeg dana u godini zatvorit će se za promet i okolne ulice. Predgrupa će Čoliću biti Replay band. Istovremeno će se doček Nove godine organizirati i na Trgu Matije Gupca, gdje će se tijekom cijelog prosinca odvijati bogat program za Advent s brojnim drugim koncertima i događanjima. Planiran je i doček za djecu u podne tog istog dana.

Doček Nove godine na pulskom Forumu bit će uz legendarnu Crvenu jabuku, ali i uz grupu Night Express i DJ Jana Plexyja, dok će Gustafi na Silvestrovo nastupiti na Trgu kralja Tomislava na dočeku u podne.
Bogat program planira i Umag, koji će na svom Trgu slobode dočekati Lidiju Bačić. Uz nju će posjetitelje zabavljati i DJ Endi, a točno u ponoć planiran je i spektakularan vatromet.

Rovinj planira svečani doček Nove godine u podne za najmlađe, te zabavu navečer uz domaći Party band i Prljavo kazalište, a veliki će vatromet u najluđoj noći u godini osvijetliti i rovinjsko nebo.

No, bit će još i brojnih drugih koncerata diljem Istre tijekom prosinca. Primjerice, Rovinj organizira 10. jubilarni RMF od 27. do 29. prosinca kada će nastupiti u revijalnom dijelu Atomsko sklonište, Šajeta, Alen Vitasović, Night ekspres, Nenos Belan, Titos boys, Rovinj music lab i brojni drugi.

Prijedlog proračuna Istarske županije za 2019. iznosi 1,42 milijarde kuna

Prijedlog proračuna Istarske županije za 2019. iznosi 1,42 milijarde kuna

Hrvatska od zdravstvenog turizma zarađuje oko 500 milijuna eura, dok potencijala ima za više od milijardu

Hrvatska od zdravstvenog turizma zarađuje oko 500 milijuna eura, dok potencijala ima za više od milijardu