in

SVETVINČENAT: Uskrsni ponedjeljak u kaštelu Morosini-Grimani najavljuje bogati program u travnju

Foto kaštel Morosini-Grimani u Svetvinčentu - Arhiv

Proljeće i Uskršnji zeko donijeli su mnogo noviteta i raznih aktivnosti u kaštelu Morosini-Grimani u Svetvinčentu. U travnju stoga možete pronaći raznolike sadržaje, što za djecu, što za odrasle.Sve kreće s Uskršnjim praznicima kada će kaštel biti otvoren od 6. do 16. travnja svaki dan od 10:00 do 17:00h, a posjetiti ga možete po trenutnim promotivnim cijenama ulaznica koje možete provjeriti ovdje ( https://grimanicastle.com/hr/cjenik-ulaznica )! Na dan Uskrsa – zatvoreno.

Ono što posebice može razveseliti one najmlađe je program pripremljen i osmišljen na Uskršnji ponedjeljak 10. travnja  u trajanju od 11:00 do 14:00h. Program je namijenjen za svu djecu, a uz promotivnu cijenu ulaza, pripremljena je i besplatna radionica uskršnje tematike za sve radoznale malene kreativce koju predvodi Žuti kišobran. Na radionici će se izrađivati simbolični predmeti uskršnje tematike.  Zabavljat će nas klaun Franketo, bit će tu i facepainting, a najveća zabava očekuje vas uz Uskršnje obiteljske igre gdje imate priliku osvojiti bogatu nagradu – Uskršnju košaricu! Sve što trebate je prijaviti se na info@grimanicastle.com  jer tražimo parove od 1 roditelja + 1 dijete (7-13.god) koji će biti spremni zabavljajući se krenuti u osvajanje nagrade.

Program u cijelosti možete vidjeti ovdje:

Osim uskršnjeg programa, bogati program nastavlja se sve do kraja travnja.

U petak 21.4.2023. u 19:30 h u Kaštelu Morosini Grimani održat će se “Wine&Mind” radionica na temu mentalnog i osobnog zdravlja  #brinemosebi365 gdje će svaki sudionik u ugodnoj atmosferi, uz vina Radanović nakon zabavnih vježbi za promjenu perspektive, promisliti o područjima brige o sebi, procijeniti sam sebe na svakom od njih i napraviti plan za dalje.

Foto kaštel Morosini-Grimani u Svetvinčentu - Arhiv
Foto kaštel Morosini-Grimani u Svetvinčentu – Arhiv

Radionicu vode grafička dizajnerica Karla Krizmanić, osnivačica brenda Kkarikature i psihologinja Gordana Trošt-Lanča, osnivačica brenda Reset zona, koje su zajedno pokrenule projekt #brinemosebi365 i osmislile kalendar za brigu o sebi svih 365 dana. Kalendar #brinemosebi365 poseban je po QR kodu, s kojim se pomoću pametnih uređaja, pristupa online platformi s tjednim zadacima za brigu o sebi, svaki ponedjeljak novi.

Cijena radionice je 35€, auključuje: edukaciju, potrebne materijale za radionicu, stolni kalendar #brinemosebi365, vino i snack. Trajanje radionice: 90 min.

Za sudjelovanje na #brinemosebi365 radionici obavezna je prethodna prijava na mail kkarikature@gmail.com. Požurite jer mjesta su ograničena.

23. travnja na redu je putopisno i možemo već sada reći, inspirativno predavanje Feruča Lazarića: Moj put na Kilimandžaro. Otkrit će nam kako se upustio u ovu zaista hvalevrijednu avanturu, što ga je potaknulo na planinarenje, i kakav je osjećaj stići na jedan od najviših i najzahtjevnijih vrhova.

Posljednji vikend u travnju, točnije 29. i 30. travanj, rezerviran je za Vikend retro igara!

Foto kaštel Morosini-Grimani u Svetvinčentu - Arhiv
Foto kaštel Morosini-Grimani u Svetvinčentu – Arhiv

Biti će to vikend u kojem ćemo se prisjetiti dobrih starih igara (no, barem starije generacije), dok će naši mlađi naučiti kako smo se igrali i zabavljali prije no što su mobiteli i ostali uređaji preuzeli naše vrijeme, a možemo reći i maštu.

Uz sve to, u kaštelu uvijek možete odigrati i nezaobilaznu Escape Castle igru, posjetiti multimedijalnu izložbu, vrijednu zbirku oružja Ferlin i to sve po PROMOTIVNIM cijenama ulaznica koje možete pronaći na  službenoj stranici grimanicastle.com.

Najnovije informacije o svim nadolazećim događajima pronađite na službenoj stranici www.grimanicastle.com, te na društvenim mrežama Morosini Grimani Castle Svetvinčenat (facebook ) ili @morosinigrimanicastle (instagram).

PROMO

NE KORISTITI FOTKU

Zbog uskrsnih gužvi policija najavljuje česte prometne kontrole

Foto Grad Poreč

POREČ: Ovog vikenda otvara se prva dionica međuzaobilaznice