in

TAR: Donosimo program Dana općine uz Koktelse i Alfa Time Band

Alfa Time Band - Foto TZ Tar-Vabriga

Dan općine slavi se uz dva fantastična benda; Koktelse i Alfa Time Band. Koktelsi su poznati po svome energičnom izričaju, kostimiranju i autentičnosti, a Alfa Time je jedan je od najdugovječnijih bendova sjeverne Hrvatske s čak 40 raspjevanih godina postojanja.

U subotu 16. srpnja Općina Tar-Vabroga slavi Dan općine i feštu sv. Marije Karmelske uz bogat cjelodnevni program koji počinje u 10 sati svečanom svetom misom i nakon toga slijedi procesija ulicama Tara.

Program će se nastaviti u 18.30 sati otvaranjem izložbe radova korisnika Centra za inkluziju i podršku zajednici Poreč na školskom igralištu. Sat vremena nakon toga noć će začiniti porečka plesna udruga USB izvedbom programa pod nazivom “Mr. Baloomba & friends“.

U 20 sati slijedi zanimljiva predstava lokalnih glumaca udruženih u Circolo Zavata s izvedbom pod nazivom „Rosso va de moda“. U 21 sat počinje glavni dio fešte – koncert Alfa time Banda i Koktelsa, a sve to bogatu gastronomsku ponudu i humanitarnu akciju lokalne udruge Valsanta.

Foto DVD Novigrad - Nakon požara na Antenalu

POŽAR NA ANTENALU – Policija dovršila očevid. Evo što je utvrdila

mup policija policajac motor

U cijeloj Istri danas, 12.7., akcija pojačanog nadzora brzine