in

Tko radi u nedjelju 4. veljače? Donosimo popis trgovina za Poreč, Višnjan, Pazin, Rovinj, Pulu, Labin, Umag…

Ilustracija - Foto Pixabay

Veliki trgovački lanci neće raditi niti u nedjelju 4. veljače pa pozivaju kupce da kupnju obave na vrijeme. Dakle, u nedjelju će biti zatvoreni Lidl, Kaufland, Eurospin, Tommy, Spar i Plodine.

Radit će samo jedna Konzumova prodavaonica u Istri i to opet u Puli od 7 do 13 sati, na adresi Vukovarska 19.

Studenac ima više trgovina otvorenih diljem Istre od 7 do 20 sati ove nedjelje i to čak 24. Po jedna trgovina bit će otvorena i to u Višnjanu, Cerovlju, Kanfanaru, Rovinju (Fažanska ulica) i Labinu (Rudarska ulica).

U Poreču će raditi dvije poslovnice i to u ulicama Vukovarska i Mate Vlašića, a u Pazinu prodavaonice na trgovima Stari trg i Stareh kostanji. U Puli će ih raditi čak šest i to u ulicama Starih statuta 9, Mate Balota 3, Tomasinijeva 29, Kraška 8, LJ. Posavskog 1 i Zagrebačka 8. Sve ih možete pogledati na poveznici
https://www.studenac.hr/pretraga-trgovina

Lanac Ultra objavio je da će u nedjelju od 7 do 20 sati raditi tri trgovine – u Umagu u Radničkoj ulici u Komuneli, potom u Žminju u Pazinskoj ulici, te u Ul. Braće Leonardelli 1 na Velom Vrhu u Puli.

Galerija Poreč neće raditi nedjeljom do lipnja, a u nastavku pogledajte raspored Spomenimo za Poreč da jedna pekara radi i nedjeljom i to ona na Peškeri, u Teslinoj ulici kod Konzuma. No, u ponudi od kruha nedjeljom ima samo lepinje. Također, nedjeljom se može kupiti kruh i u Concettinovom kafiću u Zagrebačkoj ulici do 20 sati.
Shopping centar Max City Pula objavio je da će se trgovine nedjeljom biti otvorene samo u razdoblju od 26. svibnja do 8. rujna 2024.

Pula City Mall nedjeljom će raditi tek od 23. lipnja, pa do 1. rujna, pa ponovno nedjeljama u prosincu.

hitna pomoć ambulanta kola hitne

Beba iz Istre koja je na hitnu dovezena s frakturom lubanje i dalje u riječkom KBC-u

Dom zdravlja Poreč /Foto Tanja Kocijančić

Nakon ostavke Runića imenovana nova v. d. ravnateljice Istarskih domova zdravlja