in

“Together under the stars in Kaštelir-Labinci”: Glazba, vino i maslinova ulja pod zvijezdama

-Želja nam je bila da kod nas doživite posebno i nezaboravno ljeto, zato smo u Općini Kaštelir-Labinci ove godine osmislili nove programe u turističkoj ponudi. Together in FREE FRIDAY TASTING već ste upoznali, i bit će vam na raspolaganju svakog petka tijekom cijelog srpnja i kolovoza, a sada vas želimo iznenaditi još jednom sjajnom ponudom! 
Najljepše ljetne večeri su one u srcu Istre, pa vas pozivamo da nam se pridružite u četvrtak 15. srpnja u Kašteliru i provedete ugodne trenutke uz glazbu i domaće proizvode na događanju “Together under the stars in Kaštelir-Labinci”.

U parku iza mjesne crkve u Kašteliru, od 20 sat do ponoći, uz potpuno poštivanje epidemioloških mjera moći ćete uživati u prezentaciji i degustaciji proizvoda lokalnih OPG-ova, objavila je TZ općine Kaštelir-Labinci.

Ovoga četvrtka to su: Vina Cossetto, Legovina vina, Vina Radoš, Count¨s drinks i Oliveri extravirgin olive oils.
Cijelu će priču upotpuniti zvuci gitare i mandoline, izvođača Ilije Đivanovića iz Dua Demižana. Ilko, kako ga svi zovu, 40 godina se profesionalno bavi glazbom, i s mnogo emocija izvodi razlčite melodije s ovih prostora. 

Stoga ne propustite ovu jedinstvenu večer punu dobre energije, a svide li vam se domaći proizvodi, sljedeći dan, kao i svakoga petka, u sklopu Together In FREE FRIDAY TASTINGA možete posjetiti lokalne OPG-ove te kušati sve što nude, uz kupnju po promotivnim cijenama. 

Veslački klub Istra – Nastavlja se crowdfunding kampanja za kupnju kombija – Nedostaje još 80.000 kuna

POREČ: Vozio pijan, bez vozačke, bez kacige…