in

U CMIK-u u NOVIGRADU: Ne propustite Korada Korlevića i dvije filmske poslastice

U srijedu 26. travnja od 19:30 vrijeme je za novo druženje s Koradom Korlevićem u okviru ciklusa koji se pod nazivom Srijedom s Koradom odvija u CMIK-u svake posljednje srijede u mjesecu. Nakon nekoliko zanimljivih i odlično posjećenih predavanja, ovoga puta u CMIK-u pripremaju nešto drugačiji koncept, u kojem će važnu ulogu imati i posjetitelji.

Naime, ovoga puta umjesto jednostranog predavanja publiku očekuje interaktivni razgovor s prof. Korlevićem, a da bi sve bilo još zanimljivije, pitanja i aktualne teme o kojima će moderator razgovarati s popularnim gostom mogu predložiti odnosno unaprijed postaviti posjetitelji CMIK-a, odnosno pratitelji njihovih društvenih mreža.

Zanima li vas štogod iz područja astronomije i drugih srodnih znanosti, razvoja suvremene tehnologije, aktualnog trenutka ili budućnosti naše civilizacije, ali i štošta drugoga, uputite unaprijed svoje pitanje, a moderator će ga postaviti prof. Korleviću i od njega – bez sumnje – dobiti iscrpan odgovor.

Pitanja se mogu postaviti tj. poslati u komentaru Facebook posta kojim se najavljuje ovaj događaj na FB stranici CMIK-a, u inbox FB stranice CMIK-a, ili na e-mail adresu info@cmik-cmc.hr, do 25. travnja u podne. 

Dan kasnije, u četvrtak 27. travnja od 20 sati možete pogledati film pod nazivom 65, znanstveno-fantastičnu akciju uz poznato glumačko ime, Adama Drivera.

U petak, 28. travnja od 19 sati u CMIK stiže crtić Mavka, čuvarica šume, animirani film ukrajinske produkcije o zelenokosoj vili, čuvarici šume, priča o ljubavi zaokružena sjajnom, impresivnom animacijom.

Ulaz na druženje s Koradom je slobodan, dok  se ulaznice za kino projekcije mogu kupiti online na adresi cmik-cmc.mojekarte.hr ili na blagajni CMIK-a sat vremena prije početka projekcije.            

Više informacija o programima CMIK-a možete pronaći na njihovoj Facebook stranici. Programi CMIK-a ostvareni su sredstvima Grada Novigrada-Cittanova.

Anamarija Prgomet

U Sv. Lovreču predavanje o zero wasteu i brzom gradskom životu

Bez vode 25. travnja ulice u Kašteliru, Labincima u Sv. Lovreču