in

U FUNTANI 22. veljače maškare za velike i male, a spalit će se i krivac za sve – Lokvar!

Lanjske maškare
U FUNTANI 22. veljače maškare za velike i male, a spalit će se i krivac za sve - Lokvar!
Lokvar već danima visi u Funtani

Udruga za djecu i mlade „Na izvorima prijateljstva“ u subotu, 22. veljače organizira bogat zabavni program uz maškare u kojem će moći uživati djeca i njihovi roditelji te svi mještani Funtane.

-Drage Funtanjanke i Funtanjani dođite u subotu na rivu odakle ćemo zajedno krenuti u maškaranu povorku te svojim sumještanima i sebi samima prirediti i osigurati dobar provod i uživanje ne samo u maskama i kostimima, šušuru, veselicama i promenadama mjestom, nego i u ceremoniji suđenja i paljenja Lokvaru, krivca za sve naše probleme! Bend Žurnadau veselom ambijentu ovladat će muzikom našim malim mjestom, Loze će osigurati da ne fali frite s kobasicami i krofna, a očekuju vas i nagrade u obliku bogatih istarskih paketa za najbolju, najgrupnu i najmanju masku, najavili su iz ove udruge koja potpisuje organizaciju.

Program:
14.00 h – okupljanje maškara na rivi,
14.30 h – maškarana povorka ulicama Funtane uz pratnju harmonika,
17:00 h – maškarana zabava na rivi u šatoru,
17:30 h – čitanje presude i paljenje pusta na rivi.

Trasa kojom će se kretati maškarana povorka: Riva – Ribarska ulica (do vrtića) – Coki – izlaz na Ribarsku ulicu – Crljenki – Dalmatinska – Stara škola – A. Gašparini (pokraj Atasa) – Ulica Frane Blečića – Trg Svetoga Bernarda – Grgeti – Riva.

U slučaju lošeg vremena otkazuje se povorka Funtanom, dok će se program na rivi u šatoru održati kao što je i predviđeno.

VRSAR: Stolnotenisačice pobijedile ekipu Bjelovara, seniori dobili Opatijce

VRSAR: Stolnotenisačice pobijedile ekipu Bjelovara, seniori dobili Opatijce

FOTOGALERIJA: Vrsar dovršio obnovu vrtića, slijedi sanacija krova

FOTOGALERIJA: Vrsar dovršio obnovu vrtića, slijedi sanacija krova