in

U petak druga Ribarska fešta u Funtani

Foto TZ Funtana

U petak 7. lipnja druga ribarska fešta u Funtani.

Nakon uspješne prve fešte, Funtana ponovno otvara svoja vrata svim ljubiteljima dobre hrane, zabave i glazbe. Druga ribarska fešta ove sezone održat će se na funtanjanskoj rivi i obećava još jedno nezaboravno iskustvo za sve posjetitelje.

Turistička zajednica općine Funtana ponosno organizira ovaj kulinarsko-zabavni događaj koji je postao nezaobilazan dio ljetnog programa u Funtani. Nemojte propustiti priliku da okusite i uživate u izvrsnim ribljim jelima i morskim delicijama.

Ovog petka, zabavljat će vas bendovi Funbox i Etaloni band, koji će svojim nastupima stvoriti jedinstvenu atmosferu i obogatiti cjelokupni doživljaj fešte. Uživajte u ritmovima i melodijama koje će vas držati na nogama cijelu večer.

Dječji kutak i ovaj put nudi interaktivan program i kreativne radionice, osiguravajući zabavu i nezaboravno iskustvo za najmlađe posjetitelje.

Tijekom Ribarske fešte, bit će dostupna i široka ponuda proizvoda istarskih OPG-ova, članova Udruge “Domaća web tržnica”. Posjetitelji će moći kušati i kupiti raznovrsne proizvode poput maslinovog ulja, likera, rakija, svježeg voća i povrća, prirodne kozmetike, lavande, ručno izrađenih drvenih predmeta i još mnogo toga.

Foto TZ Novigrad - Park Food Fest 2022.

Za vikend u Novigradu Park Food Fest – Kušajte delicije istarske kuhinje uz humanitarnu notu

izbori glasanje biračko mjesto biranje

Sve o Europskim izborima: Koje nam se liste i političari nude, kako glasati, koliko zastupnika biramo…