in

U Poreču besplatni koncerti VOJKA V, RUNDEKA, PIPSA, STUBLIĆA i RAMBA AMADEUSA

Pips, chips & Videoclips

Iako je danas prvi dan jeseni, kada iza sebe ostavljamo programima bogato ljeto, zabave u Poreču i dalje neće manjkati. Uskoro stižu dobra glazba, primamnjiva gastro ponuda i vrhunsko pivo – sve u jednom.

Naime, od 28. rujna do 6. listopada održat će se drugo izdanje Istra & Craft Beer Festivala s više od 15 malih, nezavisnih i craft pivovara koje će ponuditi više od 75 stilova i vrsta piva.

Vrhunac festivala će se odvijati od 4. do 6. listopada na porečkoj rivi u pop up pivnici uz more.

VELIKA GLAZBENA IMENA DRUGOG IZDANJA

Ulaz na festival je slobodan, a za veselu atmosferu će se pobrinuti 6 vrhunskih glazbenih izvođača.

Festival će u petak, 4. listopada, otvoriti istarski bend Big Wave s obradama mnogih domaćih i stranih rock hitova, a zatim slijedi Jura Stublić i njegova grupa Film koja iza sebe ima 40 godina dugu karijeru i niz bezvremenskih hitova. Dan kasnije, 5. listopada, na festivalsku pozornicu stiže trenutno najveće ime domaće hip hop scene i višestruki dobitnik Porina Vojko V, a nakon njega zabava se nastavlja s miljenikom regije, provokativnim Rambom Amadeusom.

Kao šećer na kraju, festival će 6. listopada zatvoriti legendarni Pips, Chips & Videoclips te Darko Rundek & Ekipa, koji će izvoditi hitove iz doba karijere s Haustorom, ali i svoje novije uspješnice.

ŠAROLIKA GASTRO PONUDA I DODATNI SADRŽAJI

Uz pop up pivnicu će svoje mjesto na rivi naći i nekoliko street food punktova kako bi svi bez straha mogli uživati u degustiranju piva. A nešto zahtjevniji gurmani će svoja nepca moći zadovoljiti u porečkim restoranima koji će tijekom trajanja festivala nuditi posebno osmišljene jelovnike s jelima koja se savršeno sljubljuju s pivom, kao i u barovima koji će nuditi promocije raznih craft piva po promotivnim cijenama.

VIŽINADA: Otvorene prijave za likovni ex tempore Zajednice Talijana „ARS SACRA“

benzinska postaja crpka

LOŠE VIJESTI: Od utorka će znatno porasti cijene goriva, i to za čak 30 lipa po litri?