in

U subotu je blagdan Sveta tri kralja, većina trgovina neće raditi cijeli vikend

Ilustracija Pixabay

Sutra je u Hrvatskoj blagdan Sveta tri kralja, 6. siječnja, pa trgovine neće raditi. Većina trgovina neće raditi niti u nedjelju 7. siječnja, pa obavite kupovinu danas. Zabrana rada na blagdan odnosi se i na pekarnice. To znači da će sutra moći raditi samo dućani i pekarnice koji se nalaze u sklopu kolodvora, aerodroma, trajektnih pristaništa i vjerskih objekata. Od 7 do 13 sati smiju raditi i kiosci. 

Kaufland

Kaufland trgovine neće raditi cijeli vikend, u subotu zbog blagdana, a ova im je nedjelja neradna. Neradne će biti i sve nedjelje u siječnju.

Lidl

Iz Lilda pozivaju kupce da kupnju obave na vrijeme jer će njihove trgovine biti zatvorene i u subotu 6. siječnja i nedjelju 7. siječnja.

Konzum

Prodavaonice Konzuma na blagdan Sveta tri kralja neće raditi.

Radno vrijeme Konzumovih prodavaonica u nedjelju, 7. siječnja 2024., pogledajte ovdje. Konzum u Lacopu u Poreču neće raditi ni u nedjelju.

Tommy

Tommy prodavaonice u Taru, Rovinju i Puli bit će zatvorene u subotu i nedjelju.

Plodine

Za blagdan Sveta tri kralja poslovnice Plodina bit će zatvorene. U nedjelju neće raditi njihove prodavaonice u Poreču, Taru, Umagu, a detaljnije provjerite radno vrijeme za nedjelju  ovdje.

SPAR

SPAR Hrvatska na Sveta tri kralja 6. siječnja u subotu neće raditi, a neće ni u nedjelju niti u jednoj istarskoj trgovini – u Poreču, Bujama, Umagu, Labinu i Puli. Radno vrijeme Sparovih trgovina za nedjelju 7. siječnja potražite ovdje.

Max City Pula

Isplaniraj shopping na vrijeme jer za vikend, 6. i 7. siječnja, trgovine u Max Cityju bit će zatvorene. Radit će kino te pojedini restorani i barovi.

Galerija Poreč također će oba dana biti zatvorena, kao i prodavaonie Eurospina.

STUDENAC neće raditi u subotu, a za nedjelju radno vrijeme trgovina provjerite na linku https://www.studenac.hr/popis-trgovina

Mlinar

Radno vrijeme Mlinarovih pekarnica pogledajte ovdje

Boris Miletić - Foto Istarska županija

Čestitka župana Miletića u povodu pravoslavnog Božića i Nove godine

Foto: Hrvatski rukometni savez - Mandatory Credit © Jozo Čabraja / kolektiff

Hrvatska protiv Slovenije u Poreču u zadnjoj utakmici Croatia kupa